Älsklingens födelsedag! <3

Idag fyller min älskling år!


Hipp hipp hurra <3


Det kommer, det kommer

Någon dag snart ska jag ta mig tid att skriv ett ordentligt inlägg och dela med mig av bilder på både Simon och Thilde.
Men tills dess får jag önska trevlig sommar i värmen!!!


Snabb uppdatering

Ja nu blir det ett snabbt inlägg så här på morgonkvisten.

Simon har äntligen börjat få behandling för sin mage!! Han får antibiotika intravenöst och ska få det i tio dagar. Så just nu har han nätmössa på huvudet hela tiden för dom har att en nål i huvudet på honom så dom slipper sticka honom varje dag!

Så här fick jag veta i tisdags: Han ska börja behandlas, behandlingen tar 10 dagar så jag måste in till ackis varje dag i tio dagar. Jag frågor om sjukresor, men det har han inte rätt att åka enligt klinikens regler.
Mamma skjutsade in mig igår för första sprutan, och får då gå ch hämta ut medicinen först när vi kommer, den kostar 291 kr, rätt dyrt tyckte jag, men tänkte att det var det ju värt. Så säger apotekaren att det finns ett uttag kvar, då vart jag lite fundersam så jag frågade på kliniken, då fick jag besked.

Medicinen som jag hämtade ut räcker i EN dag!!! Alltså, summa sumaro, åka tåg till uppsala 160 kr/dag, besök på sjukhuset: 115 kr/dag medicinen, 291 kr/dag. Ta allt det gånger tio så dår ni ju veta att behandlingen kommer kosta totalt 5660!

När vi var där så ifrågasatte jag det här med sjukresor igen och då pratade läkaren med någon högre läkare och då fick jag det beviljat. Plus att jag frågade om dom inte kunde ge midicinen här i Tierp istället, så man slipper sitta och åka till uppsala varje dag. Men det kunde dom inte fick jag veta först, men till slut så fick läkaren igenom det med :o) Det gäller att stå på sig. Men den här veckan och i helgen så måste jag in till uppsala för medicinen.

Det har ju varit midsommar också. Den spenderades tillsammans med Madde, Johan och Robin. Jättemysigt var det! Även Helene kom dit på kvällen. Vi grillade lite och satt och pratade, karlarna drack ju öl och lite annat smått och gott, själv höll jag mig till alkoholfritt vin :o)

Lite bilder hinner jag med också:


Lille Simon hos Madde på midsommaraftonskvällen <3


Thilde och Robin var så mysiga ihop. Dom kramades flera gånger och gick hand i hand på gräsängen utanför hos dom <3 <3 <3


Vi <3


Alkoholfritt bubbel =P


Det här kortet är från en annan dag, men han ser så nöjd ut som sover med händerna på magen <3

Nu ska jag snart åka till uppsala

Puss <3


RSS 2.0