Flyga drake

Idag har Thilde och jag flugit drake, det var riktigt kul. Hon försökte hjälpa till genom att hålla den i svansen, men det blev ju inte så bra, fast hon var riktigt söt när hon sprang där med svansen i handen och försökte hoppa och skrek "fluga" :o)

Jonny har städat firmabilen idag på eftermiddagen efter att han nyktrat till =P Lite tårta har vi ätit idag också, Nettan gav oss lite för att det var mors dag så jag har ätit jordgubbar för första gången den här sommaren :o)

Oj vad jag skrattade idag, jag skulle inte ha skrattat för det var rent elakt men jag kunde inte låta bli för det såg så kul ut! Thilde försvann in i köket nu på kvällen åsså hörde vi att det plaskade lite på golvet, så vi ropade in henne och då kom hon med vattenkannan i handen. Så skulle jag gå och göra i ordning välling lite senare och hade glömt bort vattnet, men då trampade jag i det så då kom jag på det igen så jag gick för att hämta papper för att torka upp det. Men så följde Thilde efter mig och gick ju rakt i vattnet!! Det blir ju som såpa så hon la sig ju raklång på golvet alldeles stel för att hon blev så rädd!! Det var ju jättesynd om henne och hon blev jätterädd, men jag kunde inte låta bli att skratta åt henne för att hon såg så rolig ut =P Taskigt jag vet, men jag kunde inte hjälpa det!!

Nu är jag riiiktigt trött känner jag och sitter och gäspar massor, så nu blir det sängen med härliga drömmar!

Ja just det. Idag vart en sån där underlig dag igen när inte Thilde sover nånting på dagen. Det var ju lika förra söndagen...

Puss på er!

Jonny ramlade!!!

Haha vilken kväll det vart igår.. helt underbart kul var det!
Jag åkte ju till festlokalen till klockan 16 för att hjälpa Mia med maten och så där, så jag skar lite grönsaker till tacosen och hjälpte till lite med Melwin och så där. Thilde hade inte sovit nånting på dagen så hon somnade i bilen på vägen dit, sen sov hon i ca 1 timme. 
Jag gjorde  mig i ordning på toaletten, sminkade mig och bytte om. Sen började folket komma, först kom Benny, Mia och Amelia, så vi hälsade på dom och pratade lite, sen kom några arbetskamrater till Anders, Magnus, Marko och Lina (?) är osäker på vad hon hette.
Sen väntade vi lite på Tessan, Danny och Johan, dom vart lite sena, men när folket kom så hade dom bål som väntade på dom, en alkoholfri och en med alkohol, den var jättegod!!!
Sen vart det dags för mat, tacos, det är ju sååå gott!!
Anders höll ett kort tal och hälsade alla välkomna och sen svarade Danny med ett fint tal han med, riktigt fint gjort tycker jag, han var den enda som tänkt på det.

Sen när vi hade ätit så satt vi och småpratade lite hela kvällen, Anders körde igång musikvideor på stora duken och så där, jättemysigt! Lilla Melwin var lite kinkig på kvällen jag vet inte om han tyckte det vart lite jobbigt med allt folk och så där, det vart ju ganska högljutt, så Mia fick sitta i soffan nästan hela kvä'llen med Melwin vid tutten, tyckte lite synd om henne då men då kan man inte underlätta så mycket tyvärr, när det är mammas tutte han vill ha så är det ju bara mamma som gäller :o)

Jonny sjöng kareoke!!! Haha, jag trodde knappt mina öron, jag följde med Mia en bit när hon gick hem med Wilma och Melwin för jag trodde Thilde skulle somna, men det gjorde hon ju inte. Så när jag kom tillbaka så hade Mia, Benny och Amelia gjort sig i ordning, jag trodde dom skulle åka hem men dom tog bara ut Amelia för att få henne att somna, men det ville inte hon heller, så Mia och jag tog en promenad med flickornam vi gick till högbergsskolan och tillbaka men dom somnade inte ändå.
När vi kom tillbaka så hörde jag att det lät lite konstigt från festen och funderade vad det var.. då hade dom ju dragit igång kareoke och Danny stog och sjöng "De sista ljuva åren"  det gick väl... bra =P

Sen skulle Anders sätta nivån sa han så han drog igång "Ja må du leva" Och jag tror knappt han prickade ett enda ord haha!! Men då fick vi en liten pik att han sjöng den för att vi inte sjöng den för honom, han fyllde ju trots allt år! Så då tog Danny tag i saken och bad Anders tända i taket så ställde vi oss upp allihopa och sjöng så taket nästan lyfte! Jonny hördes nog mest av alla :o)
Sen så gick jag ut en sväng med barnen för det vart så otroligt varmt där inne och sen efter ett tag när jag pratade med Madde i telefonen, (ja jag pratar med henne även fast jag är på fest =P) så hörde jag att nån var uppe och sjöng och det var ju så klart Jonny!!!  Han sjöng "sånt är livet" Haha omg jag höll på att dö!! Han var ju duktig, men minen när han sjöng!! oslagbart =P
Sen efter ett tag så sjöng Tessan också, men nu kommer jag inte ihåg vilken låt. Jonny vart riktigt full och glad igår, det tyckte jag var jättekul.

Thilde somnade vid kl 1, av ren utmattning i mitt knä! Då hade hon hållit igång i flera flera timmar, men hon var glad hela tiden, inget kink och så, utan hon var jätteduktig.. När hon hade somnat så gjorde vi i ordning oss för att gå hem för Jonny började bli trött, han var så full och fick fyllehicka och kunde knappt stå upp. Haha jag kom in i köket där en sväng och ser honom stå och vinglandes hålla sig i diskbänken för att försöka dricka vatten upp och ner!!! Det gick inget vidare, han höll på att ramla!

Sen skulle vi gå hem, Tessan gjorde oss sällskap för hon vart trött, och så länge hon gick med oss så gick det bra, visst vinglade han lite, men det var ingen fara. Men sen! oj oj.. han frös sa han flera flera gånger, så han skulle cykla för att det skulle gå fortare... Mmm det skulle han inte ha gjort kan jag säga.. han kommer nog ha ganska ont på ett flertal ställen idag. Jag filmade honom en hel del och ska visa honom sen när han nyktrat på sig. Herregud. Han fan jagade mig med cykeln!  vinglade över vägen, från ena diket till det andra och snodde runt med cykeln så jag trodde han skulle slå knut på sig själv... Men hem kom vi iaf till slut. Jag garvade så jag höll på att pissa på mig, men Thilde sov som tur var!
Han ramlade med cykeln två gånger, en gång mitt på strömsbergsvägen, nära nära hemma på ostronvägen och sen drog han på arsle när han skulle ställa ifrån sig cykeln hemma på tomten, jag kom på nu att jag hoppas han inte ramlade i nå hundskit... =S
Aja, men iaf så är cykeln inte allt för tjusig idag om jag säger så.. Snett styre och skärmen ligger mot däcket ja herregud! Men kul hade vi iaf! Det är så kul när Jonny får lite dricka i sig, för han blir så jävla glad och pratsam. Förutom när han får lite för mycket i sig, det som slog igenom på vägen hem när han började vingla så hemskt, vart för mycket för då skulle han slåss med bilar... Haha han trodde dom skulle köra på mig och Thilde och skulle dom göra det så skulle dom ju få med honom att göra :o) Så söt min lilla älskling! han försvarar sin familj.
Thilde vaknade lite tidigare idag än vad hon brukar göra, hon vaknade ca 8.15 och ville ha välling så jag gick ner och gjorde i ordning välling åt henne, men så låg hon ändå och smågrinade och bara skakade flaskan, hon åt aldrig. Jättekonstigt, men så kollade jag sen efter ett bra tag och det var inte så konstigt, det var nästan inget hål i nappen till flaskan, jag tog en ny napp igår och hon åt ingen välling igårkväll på festen heller, jättekonstigt tyckte jag. Men då var det ju därför, hon fick ju inte ut nån välling!! stackarn...

Nu ska jag göra i ordning lite frukost att ta med ner till lekparken att äta tror jag. En filt och picknickkorg till lekparken, det låter väl mysigt?

Fest idag!!

Idag ska vi på fest och det ska bli så jävla kul!! Ser fram emot det som fan!  Haha det ser ni ju bara på språket =P många svordommar blir det, men det får ni stå ut med för sån är jag, folk brukar säga att det handlar om dåligt ordförråd, men jag vet inte jag :o)

Har precis varit ner på Tierp en sväng och träffat Made och Robin, Madde var så fin i nya kläder som hon köpt i Uppsala igår! Skitsnyggt var det, och jag bara älskade hennes nya solbrillor! :o)


Nej nu ska jag färga håret igen för när jag färgade det igår så blev det lite fläckigt, inte alls snyggt =P

Jonny är och hjälper Anders rigga upp ljud och ljus inför ikväll, så det är bara Thilde och jag hemma.

Äntligen!

Äntligen har solen kommit tillbaka!!! Det är så underbart för man blir på så mycket bättre humör när det är soligt och skönt.

Jag tänkte alldeles strax gå ner till lekparken med Thilde och gunga lite, men jag ser nu att klockan är alldeles för mycket, det är ju dags för henne att sova strax. Men när hon har sovit så ska vi gå ner =P

I morse gjorde jag något som jag inte gjort på länge... när jag vaknade så kröp jag intill Jonny och la mig på hans axel och gosade lite. Det var såå mysigt! Man får passa på medans Thilde äter vällngen i sängen på morgonen. Sen ville ju hon också komma, så då låg vi och gosade alla tre :o) Jättemysigt!

Nu ska Jonny strax gå ut och klippa gräset, det växer jättefort nu när det har regnat och sen bli varmt igen...

Valbo idag..

Ja idag har det varit full fart igen :o)
Först i morse så gick jag med Thilde till dagis som vanligt, så ringde Madde och undrade om jag hade nån tågtidtabell att låna ut, så jag gick dit efteråt med den. Men jag stannade inte länge för jag kände att jag ville hem och tvätta och städa lite. Men så blev det dock inte, jag följde med mamma och Bina till Valbo istället. Bina skulle köpa nya skor, det var därför dom skulle dit. Så vi kikade runt lite och jag lånade lite pengar av mamma så jag kunde köpa ett par fina skor åt Thilde och lite såpbubblor och även en batteridriven liten fläkt som blåser bubblor, hon vart ju så klart överlycklig för hon älskar ju såpbubblor :o)

Iaf så när jag gick hem från Madde så spöregnade det så när jag kom hem och skulle duscha så behövde jag nästan inte blöta på min innan jag skulle schamponera håret för jag var så blöt redan =P

Men så kom vi ioaf hem från Valbo och gick in för att fika lite, så kom Tryggve och Netey hit och hälsade på också. Som vanligt så har jag ju inte så mycket fikabröd att bjuda på, men dom fick lite saft iaf. Pojkarna roade sig sen med att spela lite på keyboarden, med roliga ljud och grejer, så ett tag lät det som att vi hade fullt med kossor i vardagsrummet :o)

Nu har Jonny precis kommit hem och vi har fikat lite, så nu ska vi mysa lite i soffan innan vi ska vila allihopa, om Thilde somnar vill säga...

Pratade även med Ia idag och skickade en bild på skor som jag provade i Valbo, hon tyckte dom var jättefina! Det var dom också, men dom kostade 799 kronor så dom kan man se sig om i himmelen efter  =P

Nej nu ska jag kasta mig på soffan!

Puss

Storm?

Idag har det blåst så jag vet inte vad jag ska säga! Det har nog varit stormbyar här skulle jag tro. Hampus störa studsmatta blåste till och med iväg en bit och då är den så tung så jag orkade inte rubba den när jag skulle flytta på den igen...
Då blåser det kan jag säga.

I morse när jag gick ner med Thilde så fick jag meddelande från mamma där hon undrade om jag ville hjälpa henne att välja glasögon hos optikern, hon skulle vara där kl 11.. Så då gick jag till Madde medans och passade på att prata lite och gosa lite med Robin, det är alltid lika mysigt att gå dit :o)

Så gick jag till optikern och vi kikade lite på glasögon och så, men mamma tog ett par som inte jag godkände =P Men det blir nog bra bara man vänjer sig. Medans vi kikade på glasögon så kom pappa dit också, så ringde Kalle, han hade lsutat i skolan så han ville att dom skulle komma och hämta honom, så pappa åkte och hämtade honom medans vi var kvar där. Sen åkte vi hem till mig och fikade lite, Kalle fick spela lite bilspel på datorn plus att Kalle och pappa fick hjälpa grannen med studsmattan som halvt flygit bort då. Sen åkte vi ner och handlade lite, åsså bara hem hit med grejerna jag handlat och sen åkte vi ner igen för då var det dags att hämta Thilde på dagis. Så dom släppte av mig där sen åkte dom hem.

Thilde sov när jag kom till dagis men hon hade sovit så länge så jag gick och väckte henne. Så gick vi hemåt, hon fick gå ganska långt idag på hemvägen, hon är så duktig! Så nu är vi äntligen hemma och det är dags att börja med maten nu faktiskt... Och Thilde står här bredvid mig nu och tjatar om att hon vill ha salva på myggbetten så jag ska gå och smörja henne och sen fixa mat. Dagens rätt: tonfisksallad :o) Mums!

Nu är det kväll...

Ja nu har hela dagen gått...
Eftermiddagen har bara varit lugn... Jag var och hämtade Thilde på dagis till kl 14 och sen gick vi hem till Madde en sväng för att lämna ett par byxor och en tröja till Robin som jag hade låg. Så var vi där ett tag, Anna och Helén var där också, och Lotta så klart :o)
När vi var där så frågade Anna lite diskret "Angelica, tror du Thilde har bajsat?" Det stank skit om henne kände jag när hon kom närmare, och jag hade ingen blöja med mig! Så jag ringde till Kalle (som vanligt =P) för jag hade sett honom tidigare under dagen i mamma och pappas bil så jag ringde honom och frågade om han kunde komma och hämta oss och det skulle han göra så fort hans lektion var slut, men det var ca 30 minuter kvar på den, så då sa vi att så länge kan hon ju inte gå med blöjan full så hon fick ta en blöja av Robin som räcker upp till 9 kilo.. Thilde väger 16! Men den gick runt och höll att bra tag faktiskt, men jag tordes inte chansa så Kalle fick ändå köra hem oss...

Nu sitter vi hela familjen och tittar på DIF-Häcken på TV.. vi fick beställa hem den för den visades inte på TV.. Men det går ju det med... Gamla klacken är samlad på den här matchen.. Det låter underbart!!! Dom sjunger mycket kraftfullare, med mycket mer sammanhållning och mycket långsammare!

Nu har matchen börjat igen så nu ska jag gå och frotsätta titta på den...

Puss på er! <3

Nej just ja...

Bara för att Thilde inte var på dagis igår så känns det som att veckan startar nu, men det är ju faktiskt tisdag idag =P

Har iaf varit och lämnat henne på dagis på förmiddagen så jag har varit ute och gått i lite över en timme nu då... Gick till Madde när jag lämnat Thilde för att göra henne sällskap för hon skulle gå och mäta och väga Robin på Björkgården idag.  Så då fick jag sällskap en bit iaf :o)
Men oj så varmt det är idag!! Jag satte på mig kjol och linne i morse och tur var väl det!! Nog för att klockan var bara 8.30 när vi gick hemifrån men jag hade inte pallat nå byxor idag, då hade jag flytit bort!! Så nu är blekbenen framme =P Usha, men man har ju ingen chans att få färg på dom om man har byxor på sig jämt heller...

Igår klippte Jonny ner våran nyponbuske som vi hade på framsidan... Egentligen skulle vi bara snygga till den men jag sa till honom att ta bort den helt, jag gillade den inte alls.. =P Så nu är den borta, jag körde själv ner liket på banvallen alldeles nyss :o) Det känns skönt att vi börjar få lite ordning ute på tomten nu, önskar bara att vi hade råd att bygga en altan också, då skulle allt kännas jättebra sen! Det skulle bli så fint.
Men det kommer nån gång det med...

Nej nu ska jag fortsätta uträtta lite ärenden här hemma, tog en liten paus medans jag käkade frukost och passade på att uppdatera bloggen då, det var väl bra av mig? :o)

Dagen går fort

Om man sover halva dagen iaf =P Fan jag blev alldeles chockad när jag kollade på klockan imorse när Madde ringde, klockan var 9.45 och jag sov fortfarande!! På så vis märktes det att Thilde sovit oroligt också.

Men idag har dagen bara sprungit iväg... gick ju upp då, sen gjorde jag inte så mycket, skrev blogg, käkade frukost och hängde en maskin tvätt sen gick Thilde och jag ner på Tierp för att köpa salvan mot myggbetten åsså träffade vi på Madde, Inga-lill och Anna där så vi fööljde med hem till Madde för att vänta på att Kalle skulle komma och skjutsa oss iväg till Potatis-Lasse och köpa lite blommor åsså skulel vi handla lite till. Aaa och nu har jag precis skickat in lasagnen i ugnen men klockan är för fasen 17.30! Hela dagen är ju borta!!  Konstig dag tycker jag..

Och jag blir ju lite irriterad också här nu för jag kan inte lägga över bilder från mobilen till datorn sen vi formaterade om den. Jonny ska fixa det men har inte hunnit med det än...  Men jag vill ju lägga in bilder på en gång nu! =P
Knäppte kort på Thilde i hennes nya fina hatt som vi köpte idag, plus att jag knäppt kort på blommorna jag köpt.
Men dom bilderna kommer upp på bloggen så småningom :o)

Kan man få blodbrist om man får för många myggbett? jag tycker att jag har alldeles för många bett nu nämligen =P

Myggbett

Oj så jobbigt Thilde har det med myggbetten som hon fått... Hon kommer och grinar till mig och säger "mamma killa" och vill att jag ska klia åt henne... Jag ringde och pratade med sjukvårdsupplysningen så jag ska ner till apoteket sen och köpa Xylocain och hydrokortisonsalva för dom hjälpte tycligen bra mot sånt.. men nu kom jag att tänka på en sak... är inte Xylocain mot hemorrojder? eller heter den nått annat kanske? Hoppas det =P

Jag vart lite orolig för Thilde igår. Rätt var det var när hon stog ute på bron så vrålade hon och vart jätterädd! så kom jag ut och då flög det en hummla precis framför ansiktet på henne så hon var jätterädd! och sen vägrade hon gå ut själv! på hela kvällen, först ville hon inte ens kliva ut med fötterna fast jag var med och höll henne i handen men till slut så kunde hon gå ut men jag fick absolut inte gå ifrån henne. Och sen så sov hon jättedåligt i natt, vaknade hela tiden och grinade.. så hon fick sova i min säng i natt, på min arm.. för det gick inte annars...

Men nu har det lossnat, nu är hon ute och leker själv och så, hon är jätteduktig!
Jag lurade henne lite i morse, utan att jag tänkte på det. Jag pratade med Madde i telefonen, vi var på övervåningen, men så skulle Madde göra något så hon la ifrrån sig luren ett tag så då sa jag till Thilde att medans Madde hänger tvätt så passar vi på att smita ner vi också. Så då gjorde vi det, men när vi kom ner så trodde Thilde att Madde var här så hon rusade ut i hallen och ropade efter "Manne" som hon kallar Madde, då trodde hon ju att Madde var här hemma.... :o)

Nej nu ska vi ta och knalla ner till apoteket så hon blir av med klådan... tycker så synd om henne nu!!!


Halv dag moln, halv dag sol

Ja så har det ju varit idag, halva dagen (den första halvan) var det ju molningt och inte alls nå skönt, men så klarnade det upp på eftermiddagen så man kunde sitta ute lite, det var såå skönt!
Satt till och med och solade en sväng medans Thilde gick och lekte med sin gräsklippare runt omkring mig :o)

Thommy och Sanna var hit en sväng idag, Thommy hjälpte Jonny att formatera om datorn så den är som ny igen! Det känns så skönt! Åsså installerade vi Windows XP nu istället för Vista för Vista tar så stor plats i datorn och gjorde den så seg...
Men datorn känns lite B-aktig nu när man har det gamla igen för vista såg trots allt lite "flashigare" ut.

Medans Jonny och Tommy satt med datorn så umgicks Sanna och jag lite, ja Thilde var ju med hon också så klart. Bla så gick vi till lekparken en sväng och gungade lite och så. Det var riktigt trevligt faktiskt.

Men fy satan så myclet mygg det är i  år! Man har knappt kunnat sitta ute nu för tiden.

I morgon så kommer lillebror och ska skjutsa runt mig lite =P vi ska åka och köpa lite blommor. Egentligen skulle vi köpa blomjord också men det skulle Johan fixa åt oss, så då slipper vi böka med det :o)

Jag skulle tömma Jonnys Nokia nu på lite bilder från idag men det gick inte, vi måste installera nått program igen....

Nu vaknade Thilde. natti natti på er!

Puss

Lite fler bilder

Nu har jag passat på att knäppa lite kort på Thilde i nya dressen, och även lite bilder på Kalle, mig och Jonny..


Thilde i dressen


Spike


Bubba


Komma!


Snäääällla pappa! :o)


Välkommen!


Så här fint har Jonny gjort på våran tomt idag :o)


Ny fin rabatt


Syrenen på framsidan


SAAB:en


Min älskade bolltistel :o)


En strand med stenar?
Nej våran uppfart =P


Nya uteplatsen


Thilde börjar bli lite trött och vrång


Puss! <3


Is it love?

Lite bilder

Jag skulle ju lägga upp lite bilder lovade jag.. bla på Thildes nya kläder. Tyvärr så gjorde jag nått fel när jag tömde Jonnys mobil på bilder så jag raderade alla =/ men det kommer lite bilder iaf :o)


Thilde gosar med pappas rumpa


Pappa och Thilde tittar på bilder från när Thilde var liten liten bebis


Thilde kör skottkärra


Gräver grävmaskin


Jag trött...


Puss på söt!

Nu är lillebror Kalle här så jag ska gå och dricka lite kaffe med honom.
Förresten! Idag har inte Thilde sovit nån middag!!! Hon har varit vaken sen ca 9.30 i morse!! eller ja, vi gick upp då hon kanske vaknade vid 8.50 nån gång... helt sjukt!!

Soligt idag

Shit va varmt det är idag!
Jag som hade förberett mig på att det skulle vara kallt satte på mig en tjock tröja för att inte frysa.. Jag trodde jag skulle fyta bort! det vart ju jättevarmt! men skönt ändå :o)

Thilde och jag gick ner till Barnboden idag och mötte upp Madde Robin och Jempa. Så Thilde fick en Labandress idag, har inte knäppt nå kort på den än men ska fixa det så fort som möjligt och lägga ut. Madde knäppte ju kort, hon är så duktig på det, men jag glömde bort =P Den är röd och vit randig :o) Jonny trodde det var en pyjamas =P

Jonny har ju hjälpt mig med bloggen nu så den blivit så här fin. Han gjorde även en ny header åt mig, jättefint älskling! Tack så mycket! :o)

Just nu sitter Thilde och Jonny ute och gräver i grusgången och hundarna lullar runt på gräsmattan. Jag har precis fixat diskmaskinen och plockat undan lite och ska snart gå ut jag med, men känner att jag måste bli lite mer aktiv med bloggen nu när jag fått den så fin :o)

Konstigt väder..

Nu i två dagar så har man hört på TV:n och så att det ska bli så mycket regn så, så jag har inte vågat tvätta så mycket och hängt ut tvätt, men igår regnade det ju bara en liten sväng och idag har det inte regnat nånting än! Jag hade ju lätt hunnit tvätta och nästan fått 3 maskiner torra tills nu om jag vetat att det skulle vara uppehåll så här länge!
Men men.. helgen är lång :o)

Läste lite i en gammal arbetskamrats blogg, hon är på en ranch i Herrljunga på jultorp ranch, det såg så underbart mysigt ut där, med en massa hästar som hade så stora hagar. Bland annat så hade hon lagt upp en video där hästarna kommer och springer igenom en stoor vattenpöl eller en mindre sjö kanske, det såg såå mysigt ut!!

Nu ligger Thilde och sover och Jonny vilar på soffan. Han tycker det ska bli så skönt att vara ledig en längre tid nu, jag kan inte förstå varför ;o) Jo då det kan jag... skojar ju bara lite. Ganska skönt att ha honom hemma ett tag också för den delen :o)

Sen ska jag dra med Thilde eller hundarna på en promenad hr jag tänkt, bara för att man inte går till dagis varje dag nu så vill jag inte komma efter allt för mycket med promenader nu när jag väl kommit igång och börjar se lite resultat.

Mamma och lillebror Kalle var hit en snabb sväng idag, dom skulle på bilbingo i Karlholm så dom tittade förbi bara som snabbast och lämnade en väska med godis till Thilde och snus till Jonny, dom var till Åland förra helgen (tror jag det var), men dom hade inte köpt nånting till mig.. Haha näärå, om dom skulle ha köpt nått så skulle det säkert ha varit godis och det klarar jag mig utan :o) Men en flaska martini kan du få köpa nästa gång mamma ;o)

Nej nu ska jag hänga en maskin tvätt, men om jag törs hänga ut den vet jag inte.. jag chansar nog tror jag... det ser mörkt ut men det har det ju gjort hela dagen utan att det blivit nå regn hittils...

Det gick bra :o)

Ja nu har vi varit på utvecklingssamtal för Thilde. Allting lät jättebra, dom tycker hon är så duktig och snäll, så det var kul att höra.
Jag pratade med "fröken" om det här som vi funderade på i början att eventuellt byta dagis till hösten för att hon ska hamna på "rätt sida av Tierp" alltså med skola sen och så. Men dom vill inte att vi ska göra det =P Dom vill ha kvar Thilde där. Jag känner inte heller att jag vill ta henne därifrån nu och hålla på med nytt dagis, nya barn och fröknar, utan hon får gå kvar där nu.

Aaa men så lät det iaf, dom hade bara bra saker att säga. Hon är en bestämd dam säger dom, hon vet vad hon vill och inte vill och det tycker jag bara är bra. Hon tar för sig själv av mat och så också så det är ju också bra.. ja som sagt vi fick inte höra något dåligt :o)


Utvecklingssamtal på dagis

Ja det är det dags för idag, lite nervöst men samtiigt så ser jag fram emot det :o) Ska bli kul att höra vad som har att säga om Thilde.
Gick i vanlig ordning ner till dagis med henne i morse och mötte sen upp med Madde och gjorde henne sällskap till affären. Alltid lika kul att träffa dig gumman! :o) Robin sov i vagnen men vaknade och kinkade lite inne på ICA så jag tog upp honom medans Madde sprang runt och letade såser och minikorvar haha.

Thilde då, jaaa hon utvecklas för varje dag som gå tycker jag det känns som! Det kommer något nytt för varje dag... I morse gapade hon över fåglarna på väg ner till dagis, när dom flög iväg för vi kom för nära så skrek hon "fåge, fluuuge"  :o)

Var med Madde och lämnade Karl-Sture i dammen, hans sommarresidens, här om dagen. Han såg verkligen ut att trivas där, simmade runt på en gång och utforskade sin nya tillvaro :o) Så kan han ju simma där och tjocka på sig till hösten så Madde får skaffa nytt, ännu större akvarium tills i vinter =P


Lite nya kort har det blivit också...


Thilde i mammas brillor :o)


Thilde målar på dagis


Fina damen...


Det var nått snuskdjur som hade lagt ägg på Jonnys T-shirt när jag tog in tvättenn...


Glader!


Hampus när han öppnade presenten han fick av Thilde


Donkarna slappar (ovanligt?)

Aaa sen har jag väl inte så mycket mer att komma med.. återkommer angående utvecklingssamtalet och vad dom hade att säga där :o)

Trassel med internet

Ja det är väl det jag har att skylla på.. internet har trasslat så jag har inte kunnat uppdatera min blogg...
Men nu så :o)
Det har väl egentligen inte hänt så mycket heller som jag kan uppdatera dig om.. Thilde lullar på som vanligt, börjar prata mer och mer nu, försöker sig på längre meningar och så. Har lärt sig säga "Sluta" när man gör något som hon inte tycker om ;o)

I torsdags så hade dom sommarfest på dagis på eftermiddagen så vi var dit och fikade lite och så sjöng barnen några sånger, men Thilde ville inte följa med upp och sjunga så hon satt kvar i mitt knä och lyssnade istället.

Jag har varit hos Madde en del den senaste tiden så har träffat Robin också en del då.. Han är sååå söt!!! lille skallepär :o)

Tänkte lägga ut lite bilder då från den senaste tiden:


Thilde och jag myser efter en busstund :o)


Gladfis!




Thilde och jag


Robin är en tänkare


Sover sött


Lite fundersam på vem jag är tror jag...


Söt som socker!


Robin med söta moster Anna


Åsså lite andra bilder med..


Bubba


Spike


Knaperstekt lax med ris, smögensås och ärtot med ett glas vitt vin till.. underbart gott!!!

Sen hade jag väl inte så mycket mer att varken säga eller visa tror jag.. *funderar*



Nej det har jag nog inte.. i värsta fall så får jag väl komplettera med ett till inlägg lite senare ;o)

Puss!


Söndag 3/5-09

Haha jag har så kul åt min kära Thilde, alla färger är gul =P Hon säger gul om allt!!
Är vi ute och gå och det kommer en bil så säger hon "gul bil"  alla färger är gul för henne :o) Det är inte lätt när man är så lite iof.
Hon har ju varit så hes och haft ont i halsen här ett tag, men ändå har hon haft rätt så lugna nätter nu ett tag med inte allt för mycket hosta, men i natt blev det värre igen, och guud va hon hostade, man verkligen hörde hur ont det gjorde på henne.. Jag tycker så jävla synd om ´na! Men hon är ju ganska pigg på dagarna ändå, så det får man väl säga är bra iaf då :o)

Det har ju varit långledigt nu och vi har varit i lekparken några timmar varje dag, hon älskar ju att få gå dit och gunga och åka rutschana och leka i sandlådan, (hur stavar man rutschkana?) Idag ska vi åka till Skutskär, vi har inte varit där på jättelänge nu, hon har inte träffat sin farfar på flera månader! Det är alltid lika kul att åka dit för dom är så trevliga att umgås med.

Jag fick en ny tvättvinda av svärmor här i helgen, mycket större än den vi hade innan kan jag tala om, och så har vi flyttat den så hundarna inte kommer åt och kan pissa på den =P  Så jag har tvättat som en tok hela helgen, 3-4 maskiner tvätt varje dag, mellan lekplatsbesöken dårå :o)

Nej det har i det stora hela varit en underbar helg förutom att Thilde är hes och har ont i halsen då, men vi har ju varit ute ändå, men hon har ju fått ha ordentligt med kläder på sig hela tiden :o)

Här kommer lite bilder från helgen:


Thilde i sandlådan


I sandlådan


En dag träffade vi en tjej som heter Elvira som bor här, hon hämtade sin trehjuling så Thilde fick låna den lite, men hon tyckte det var lite läskigt.


Från när bina jag, Tryggve och Thilde är ute och promenerar.


Thilde plockar blommor åt pappa

Valborg

Jaha nu har det varit valborg också. Vi var till Västland och tittade på kase och fyrverkerier. Både Jonny och jag var förberedda på att Thilde skulle bli jätterädd iom att hon har börjat bli rädd för ljud och grejer, hon kommer ju rusandes till mig bara ett flygplan flyger över huvudet. Men det gick jättebra, hon tyckte det var fint och ville att alla skulle titta "Kolla" sa hon flera gånger och vände sig om och tittade efter folk :o)








Kasen. Den var ju inte stor, men fint var det iaf :o)

Sen har jag färgat mitt hår också, men jag vet inte riktigt med färgen.. Jonny säger att det är orange, emn han bara retas juhe :o)


Vad tycker du?

Sen så tycker alla på dagis att Thilde är så fin i sin mössa som hon fick av sin mormor:


Fin i mössan

Jag köpte lite klädr åt henne eller jaa, en skjorta med kofta till som hon är såå fin i, men jag har inte lyckats få nått bra kort på det än... men så här ser det iaf ut:





som vanligt så snor jag bild från Maddws blogg, hoppas det är okej gumman, men hon hade en sååå fin bild där på henne och Robin, dom är ju såå söta:


Älskar er sötnosar!

RSS 2.0