Många läsare?

Det har inte jag iaf =P Men det kanske inte är så konstigt heller när man inte skriver så ofta :o)

Just nu sitter jag med färg i håret, sen ska jag hoppa in i duschen och sen ska Thilde och jag ner på byn och träffa Madde en snabb sväng :o)
Jag vill färga håret nu nån dag innan dopet för att det inte ska lukta så starkt på lördag iom olika allergier och så, jag vill ju inte orsaka något =/

Annars så är det ganska lugnt här. Tog kontakt med en gammal vän som jag saknat någe så enormt här och fick svar, så hon ska ringa mig idag så ska vi prata lite. Det kändes som om en sten lättade från mitt hjärta när hon svarade på mitt mail, jag saknar henne sååå!

Thilde är pigg idag, hon har till och med busat lite med mig här på morgonen :o) underbart! Plus att hon faktiskt sov 4 timmar i sträck i natt, det har hon inte gjort på hela veckan tidigare så det kändes underbart :o)


Thilde på bättringsvägen

Ja så är det faktiskt. hon är på väg att bli bättre som tur är. Idag har hon inte haft så hög feber, det var bara i morse som hon hade ganska hög feber 39.1, men senare så har jag inte ens behövt tagit tempen för hon har inte känts så jättevarm som tur är :o)

Vi var ute och gungade en sväng idag och då började Thilde sjunga i gungan! "Lille mor, lille mor, lille töte moooa"  sjöng hon! :o) Fast hon började sjunga "Lille töte faaaaren" men jag får inte fortsätta åt henne så att hon kanske kan lära sig hur sången går sen, nej utan då blir hon arg och sätter upp enfinger åt mig och säger "Neej mamma itte shunga" Hon är så söt!
Men hon har ätit dåligt idag.. Vill inte ens äta välling ordentligt. Och inte youghurt heller.. har provat me ddet mesta men hon äter typ inget alls...

Men nu sitter hon på golvet och leker med sin ponnyhäst iaf. Men om det inte går riktigt som hon vill så börjar hon grina på en gång.. så det märks på så vis att hon inte är riktigt pigg.


Jag har ju ingen ordentlig kameramobil nu så jag kan inte knäppa så mycket kort plus att jag inte hunnit skaffa nått minneskort till kameran som jag vann så jag har inte så mycket nya bilder att lägga ut tyvärr.. Men jag tror jag har några som jag inte lagt ut tidigare:








Praktiken drar igång igen

Wow det känns nästan lite konstigt att jag ska till praktiken nästa vecka... Har ju inte varit där på två veckor nu! Men det känns samtidigt bra för det här är ju sista veckan jag har där.. Så jag hoppas verkligen Thilde håller sig frisk den här veckan nu..

Funderar på om man skulle bjuda på något på torsdag nrä det är sista dagen men jag har inte bestämt mig än. Man kanske ska baka nå muffins att bjuda på eller så?

Iaf så har Thilde kommit i en riktig trotsålder tror jag. 2-årstrotsen tror jag bestämt att det är =P Hon är så bestämd och tar till tårarna så fort hon inte får som hon vill. Lite småjobbigt så där men det är ju bara att vara hård mot henne och visa att man inte får bete sig hur som helst. Men ibland när hon har varit dum och jag sitter och tillrättavisar henne så sitter hon och surar och fejkgrinar så jag bröjar skratta.. FEL jag vet!! men det är så jävla svårt att hålla sig!! Ni skulle bara se henne,

Idag har vi haft lite pysseldag här hemma. Jonny har klippt gräset och Thilde och jag har städat inne. Sen käkade vi middag ute på altanen, efter det så gick Jonny ut i garaget för att skruva upp några hyllor och Thilde och jag gick ner till lekparken. Efter att vi varit där så tog vi en liten priomenad runt området här hemma innan vi gick hem igen.

Just nu har Jonny åkt till Njörklinge för att börja förbereda inför spelningen nästa lördag.
Först nu p lördag så ska vi på dop på förmddagen. Sen ska vi på sommardans i Björklinge på kvällen, det ska bli SÅ kul!!

Nej nu ska jag sätta mig och läsa lite bok med Thilde tror jag, hon ska få gå och lägga sig ganska tidigt ikväll (mot för hennes vanliga tid) iom att det är dagis tidigt i morgon bitti och så :o)

Meen.. hare bra!!
Puss

Saknar...

Det är helt galet så jag har börjat tänka på människor jag har förlorat den senaste tiden...

Bland annat min en gång bästa vän.. jag kan inte fatta hur det kunde bli som det blev!

Men ändå mest så saknar jag farmor och farfar... Tänk om dom hade fått leva och få träffa sina barnbarns barn. Så lyckliga dom hade blivit!
Jag kommer ALDRIG komma över att jag inte fanns här hemma när farmor gick bort.. att jag inte hälsade på henne på slutet utan tog nästan avstånd ifrån henne istället. Jag vet inte om det är att jag skäms över hur jag betedde mig då på slutet som gör att jag inte klarar av att åka till minneslunden och hälsa på dom.. Jag vet inte, men någonstans inom mig så tror jag att det har med det att göra.

Ni ska veta att jag verkligen önskar att jag kunde få träffa dom en enda gång till bara för att tala om att jag älskar dom och verkligen ångrar att jag inte var och hälsade på på slutet...

Jag älskar er!!


Massor av nya kläder!!

Wow! Thilde har fått en hel stor Åhlens-kasse full med kläder! Massa kläder blev det, begagnat iof men det mesta ser knappt använt ut ens.
Hon blev jätteglad! och när jag talade om att hon fått kläderna från emilia så ville hon leka med henne på en gång :o)


Hela stora kassen med kläder. Proppfull är den plus att jag ska få några plagg till!


En morgonrock


9 st T-shirts/blusar


4 Par jeans


1 Par mjukisbyxor + en klänning




En till klänning


En täckväst att ha i höst


Ett fleecefodrat uteställ, som i regnställsmaterial men det stog inte emot regn så jättebra tydligen


En vinteroverall


En täckjacka

Fatta vilken tur jag hade?! det är ju kläder för flera tusen annars och jag får dom! Jag frågade Nettan idag om inte Susanne ville ha något för dom men det skulle Nettan fixa med henne sa hon, så Nettan kommer betala dom här kläderna åt Thilde, verkligen jättesnällt tycker jag!!

Annars så har ju Thilde varit dålig ett tag nu.. lite småsnorig och febrig men mest kinkig, ledsen och har inte kunnat sova bra på flera flera nätter, jag vet inte riktigt vad som är fel...
Men idag har hon varit relativt pigg iaf men hade svårt att sova mitt på dagen, jag skulle ligga bredvid henne och så fort jag gick därifrån så vaknade hon efter ca 5  minuter, så jag fick gott ligga där med henne och sova jag med =P

Nej nu ska jag läsa lite bok med Thilde.

Puss <3



Melvins dop

Igår (lördag) så var vi på Melvins dop. Allting gick jättebra och han var sååå duktig :o)
Jonny filmade dopet och Thilde var riktigt duktig i kyrkan faktiskt. Lite kinkig vart hon en stund men då fick hon lite välling så då gick det bra. Sen ville hon ju gärna sjunga när hon märkte att det ekade så det kommer nog också höras på filmen ^^


Melvin


De hade gjort så fint framme vid dopfunten innan dopet så


Tyvärr blev de flesta bilderna lite suddiga för jag hade ju Thilde i knät som inte vill sitta stilla haha


Lite välling lugnar en trilsk Thilde ;o)


Alla barnen fick gå fram och titta


Sen gick prästen runt och visade upp Melvin för alla i kyrkan


Utanför kyrkan efter dopet var avklarat


Thilde, Lowa, Sofie och Frida sitter och leker lite i gruset



Hela familjen utanför kyrkan


Sen vart det ju lite fika i församlingshemmet och där hade dom som tur var ett lekrum där barnen hade jättekul!


Sofie och Thilde fann varandra jättebra och lekte så fint tillsammans, här håller dom på och bygger ett fort tror jag :o)

Efter dopet så åkte vi snabbt till Mommen och Elmo och drack lite kaffe


Tittar på trav =P


Thilde försökte sova lite i Mommen och Elmos säng men det gick inte så bra =P Hon sov inte mycket alls den dagen och inte heller natten efter om jag säger så.. usch..

Idag har hon feber och börjar bli snorig och hängig så hon har inte varit på så bra humör tyvärr plus att hon sov jättedåligt i natt stackarn...

Vi var en snabb sväng till Thommy och Sanna ikväll för att Jonny skulle hämta en väska till sin Laptop så då fick Thilde hälsa på Baltazar (stavning?)


Thilde ger Baltiz lite gräs

Han var så duktig hästen. Sanna hämtade en morot men för att han skulle få ta en tugga så skulle hon få pussa honom på mulen:


Puss på mulen <3


Baltiz

Jaa sen har jag nog inte så mycket mer att komma med =P

Puss på dig!





Gaaaah!!! jag blir galen!!

Det vart nått fel när jag gjorde det sista blogginlägget så istället för att göra klart det så gör jag ett till, så det så!
Mera bilder:













Ett till! :o)

Japp, två dagar i rad, det är fan nytt rekord på över en månads tid =P
Tänkte lägga ut lite bilder från min paparazziperiod här hemma ikväll.

   

   









         

Ingen ovanlig rubrik men.. Jag är dålig på att uppdatera

Ja förlåt, jag är grymt dålig på att uppdatera bloggen, jag vet. Men jag tar mig lixom inte tid till att sitta och skriva en massa :o)

Men nu har jag fått lite bilder som jag tänker lägga ut och så. Ett par gånger här nu så har Leo och gänget kommit hit och lekt med Thilde, hon tycker det är så kul!

Hon älskar att gunga i sin blåa gunga och skulle nog kunna göra det hela dagarna tror jag =P Och cykla har vi ju bröjat göra, tyvärr så är det lite svårt för mig att knäppa kort på henne när hon sitter där eftersom jag måste tjuvhålla cykeln, men jag kanske kan sno nått kort från Madde (A)

Thilde vart sååå ledsen idag när vi skulle åka från Madde, hon ville följa med Anna, Madde och Robin till sjukhuset istället för att åka med mig hem.
Så när vi hade sagt hej då och jag gick cyklade iväg på cykel-och gångvägen mot skatteverket så är jag glad att Madde inte hörde Thilde för då sa hon med gråten i halsen "Hej då Mande" Det lät så sorgset så tårarna började rinna på mig.

Hon har ju varit lite sjuk här, i tisdags morse så hade hon feber så hon fick bli hemma från dagis, plus att hon inte var så jättepigg den dagen heller. Men jag tror att febern mest berodde på nån sorts reaktion på att hon var tillbaka på dagis igen, det vart kanske lite jobbigt för henne. Men idag så har hon varit feberfri och lite piggare så imorgon ska hon tillbaka till dagis igen :o)

I måndags så var jag in till uppsala på ytterligare en anställningsintervju, men det var bara med själva arbetsgivaren, innan jag vet om jag får jobbet eller inte så måste jag träffa brukaren också, det är ju ett personlig assistents-jobb så det är ju brukaren som bestämmer i slutändan.

Nu kommer iaf lite bilder från den senaste tiden:

   

   




     

   




Idag fick Thilde besök av sina friare :o)

Ja dom är roliga småpojkarna här ikring. Dom gillar verkligen Thilde om jag säger så :o)
Idag nrä vi var ute hon och jag så kom dom cyklandes på vägen och så fort dom fick se henne så kom dom hit och frågade om dom fick leka.
När Hampus som bor granne med oss såg att dom var här så kom han också så Thilde hade tre pojkar att leka med här hemma idag :o)

Men dagen började med mys i sängen. Hon är så gó när hon vaknar på mornarna




"Ja ligga mammas kudde"


Flumm! <3


Pyss på mammas hjärta <3


Hahaha vi kan ha kul vi två :o)


Thilde i full färd att jaga bubblor


Thilde får bubbelblåsaren av Leo


Alla barnen leker


Hampus ville ha en kram och det fick han utan protester :o)


Alla barnen gungar/hänger =P


Thildes små fotspår från spöregnet.

Rätt var det var när vi var ute så började det ösa ner! Vi hade iof väntat på det hela dagen men det är ändå lika överraskande när det väl kommer =P

Nu äter Thilde pannkaka som blev kvar från igår. Hon älskar pannkaka precis som far sin =P

Puss <3


Gudmor

Jag ska bli Robins gudmor! Jag är så glad över det så ni kan inte ana.

Den 29:e augusti är dopet så jag har lite att ordna med tills dess ;o)




Puss <3

Lite bilder från gårdagen

Igår var vi och hälsade på Jonnys farmor och farfar, vi har fortfarande inte grattat hans farfar sen han fyllde den 21 Juli och hans farmor fyller år idag faktiskt, så vi gjorde det igår då, och när vi var där passade jag på att knäppa lite kort på alla deras fina blommor. Eller jaa, inte på alla, men på en del av dom iaf =P



Jag vet inte om det var den här figuren som fick Thilde att hallucinera igår kväll.. Det var så jävla läskigt. hon höll på å lekte med sina nycklar som hon har haft sen hon var liten bebis så går hon ut i hallen för att låtsas låsa upp ytterdörren men kommer rusandes tillbaka in till oss i vardagsrummet i panik! Hon vrålade rakt ut hela vägen in till oss, och riktigt klättrar upp i soffan och upp i knät på mig och skriker att hon är rädd. Precis då ringde Madde och då lät jag Thilde prata med Madde för jag trodde hon skulle komma tt tänka på annat, men med panik i rösten så vrålade hon till Madde i telefonen "Ja Jädd"
Jag vet fan inte vad som hände men hon vart riktigt jävla rädd Thilde, det tog jättelång tid innan hon vågade gå ner på golvet sen, och hon sov oroligt som fan i natt... Hela kvällen sen patade hon om tomten och då försökte jag göra det bättre genom att säga att tomten inte är farlig, så det sa hon ju sen "Totte inte fali"


Lite mera kort:




















RSS 2.0