Molnigt och trist

Ja det är det ute nu om dagarna, hoppas inte sommaren är helt förbi redan! Lite fler soldagar vill jag ha innan jag känner mig redo för höst :o)

Appropå höst. Thilde har ju kommit underfund om att hon kan önska sig saker när hon fyller år, så allt hon ser som hon vill ha säger hon att hon vill ha när hon fyller år, följt av frågan: "Fyller jag år idag?" I stortsett varje dag, så bara så ni vet ni som läser, om ni tänker köpa någon present till Thilde så vill hon ha alla leksaker inne på City Gross :o) Jonny och hon gick och kikade på leksakerna där efter att vi var till Furuvik förut så då önskade hon sig en massa saker där i födelsedagspresent. Barbiedockor mm mm :o)

Just nu är hon hos grannarna och äter tårta, Svempen fyller år idag så Grattis på honom! Om två dagar fyller lillasyster Bina 19 år!! Det känns som att jag borde börja bli gammal med tanke på att min yngsta lillasyster nu är 19... men 26 är väl ingen ålder? Eller hur? (Jag blir inte 27 förrän i november så det så!)

I natt var Jonny fyllechaffis till Madde, hon var i Öregrund och festade. När vi skjutsade dit henne så klämde i in oss hela familjen i bilen så vi fick komma ut lite, riktigt mysigt! Vi fick stanna på en parkering på vägen hem för att amma Simon, sen åkte vi hem till Tierp och köpte mjukglass!

Snart ska mamma och pappa flytta. Det känns helt sjukt! Någon annan ska bo i huset jag är uppväxt i! Men dom gör ju rätt, för inte kan ju två personer bo i ett så stort hus! Alla barnen är ju utflugna nu så det är bara onödigt på något vis. Jag önskar nästan att jag hade haft jobb ordentligt så jag hade kunnat köpa det, men nu ser inte situationen ut så tyvärr..

Jonny har blivit av med sin mobil. Antagligen tappade han den när han gick ut till bilen (här hemma på tomten) i fredags, för när vi skulle leta reda på den igår så ringde jag på den 4-5 ggr och helt plötsligt började det tuta upptaget så jag trodde Jonny hade hittat den, men det hade han inte, och sen var den avstängd, så det är någon som har hittat den och som inte tänker lämna tillbaka den! Jävla pack! Ska ni ha grejer så köp dom, sno inte av andra!!

Annars har det nog inte hänt så mycket mer tror jag. Nu kom jag precis på en inte så rolig sak! Jag lånade Sabinas kamera när vi var till Furuvik och lade över alla korten från kameran till bärbara datorn, nu får vi i nte igång bärbara datorn!! Hoppas den börjar funka snart så inte alla korten gått förlorade!!

Nej nu ska jag lägga in lite ny musik på mobilen, jag har lovat Thilde att jag ska lägga över "Skaka Rumpa" med Sean Banan så jag lär väl göra det :o)








Mina älsklingar! <3

BVC

Idag var vi till BVC för en sen 3-månaderskoll. Allt ser bra ut och han växer fint :o) 63 cm och 8850 gram stor är han nu lillkillen :o)
Han fick även 3-månaders vaccinationen idag, en spruta i varje lår, så nu ikväll har han haft lite feber och varit lite kinkig tussen <3 Men det känns skönt när man vet vad det beror på.


  


 

Skänker en tanke till min söta Madde som har både tåvärk och huvudvärk idag gumman <3



Nu börjar det närma sig slutet på Jonnys semester, första veckan gick jättesakta tyckte jag, men sen har tiden bara sprungit iväg för oss!

Imorgon är planen att jag ska ner och köpa ny kolsyrepatron till SodaStreamer´n och även lämna in nya prover på barnen så jag ser att bakterien är borta ifrån dom! Jag har ju totalt glömt bort det! Jag skulle ha lämnat in en vecka efter att Simons antibiotikakur var över men glömde bort det!! Så nu ska jag ta tag i det imorgon.

Jag pratade förresten med BVC-Hermine om Thildes irritation i underlivet, hon verkar hemskt irriterad och kliar och pillar mycket, så vi ska prova med en salva mot svamp och se om hon blir bättre, sen ska jag även börja ge henne laktulos för magen, hon är ju så hård i magen tussan <3 Varje gång hon bajsar på pottan så riktigt smäller det i botten på den så hårda bajspluttar är det!






Vi har förresten också införskaffat oss en sån där elektrisk flugsmälla, den är det drag i kan jag lova, dom riktigt exploderar! Det smäller ganska bra vill jag lova, så pass bra så Spike blir rädd bara han får se den lillgubben <3

Puss <3

Lite uppdatering

Nu kommer jag inte ihåg om jag har berättat om Simons behandling tidigare och orkar inte gå tillbaka och kolla heller, så jag kan ju berätta att han fick en 10-dagars intravenös antibiotikakur mot magen och sen vart han som en helt annan unge, underbart!!

Annars så har ju Jonny haft semester nu i ett par veckor, sista veckan påbörjades faktiskt idag!

I fredags så var vi till Furuvik tillsammans med Madde, Johan och Robin, mycket mycket trevligt!!

Det är ju lite snålt med djur på furuvik nu måste jag säga... riktigt pinsamt med tanke på inträdet!!

Gudars jag är alldeles för trött för att skriva blogg just nu känner jag, så nu kommer lite bilder, sen ska jag titta klart på SATC sen blir det sängen!!!



Simon som börjar bli stor kille <3


En sköldpadda =P


Robin <3


Thilde är inne och hälsar på hos getterna <3

På Furuvik så kunde man köpa presentpåsar, så vi köpte till barnen och dom fick mjukisdjur i dom, här får Simon sin nalle:


Simon med sin nalle <3


Lyckliga Thilde älskade att åka fritt fall på furuvik. Det gjorde däremot inte Robin, han fick nästan panik i den han tussen <3

Imorgon ska jag till BVC med Simon, det ska bli kul att se vad han väger nu! Sist han vägdes så vägde han 7.9 kilo och det var samma dag som penicillinkuren avsutades :o) Så nu väger han nog närmare 9 kilo gissar jag på =P

Nej nu ska jag gå å sova, klockan börjar bli mycket...

Puss på er! <3

RSS 2.0