Dålig uppdatering, men det får ni stå ut med

Men det finns annat att prioritera =P

Just nu händer det inte så mycket heller faktiskt. Tiden närmar sig för snittet, den 19:e april fick vi. Inskrivning på Ackis blir den 15:e, imorgon ör det den första! Så nu går det fort, fort, fort!
Jag är bara så glad att magen håller sig i schack och inte blir så stor =P

Sitter hemma hos Madde nu, har käkat lite frukost med henne och Robin, och busat lite med Robin så klart. Han är så gó!

Thilde är på dagis idag. Hon fick vara hemma igår för hon sov så dåligt på natten. Somnade inte förrän kl 23.30 och sen vaknade hon vid 4.30 och var vaken till 6.30, då fick hon vara hemma.

Snart kommer Bina och Tryggve och hämtar mig så ska vi åka hem och fika lite :o)

Jaa, inga bilder kommer jag åt heller då iom att jag sitter hemma hos Madde.

Men iaf så kan jag ju tala om att vi fått en syskonvagn av mamma! TACK!!! <3 eller ja, hjälp till den iaf :o)
Jag har tvättat alla bebiskläder, men Madde ska få tvätta om dom och tumla dom så dom blir lite mjukare =P

Sen då..? Jaa ni.. Bebisen äär vild i magen än så länge. Jag vart lite orolig här om dagen för då hade han inte rört sig på över 3 timmar och reagerade inte när jag buffade på honom heller!! Men så sa Jonny att jag skulle spela musik för honom, så då vart det fart igen :o)

Nej nu måste jag springa och kissa, har någon som envisas med att sparka på kissblåsan nämligen =P

Puss på er! <3

En kort dag

Ja den här dagen har känts så kort, det är redan kväll! Vad har jag hunnit med idag? inte mycket känns det som.

Städat lite, varit och handlat lite, busat lite med Thilde, tjafsat lite med Thilde, sorterat viktiga papper och satt in i pärmar, vad mer? INGET! totalt bortslösad dag känns det som...


Fick ringa MVC idag för att höra efter för jag mådde inte så bra tidigare idag, men vi kom fram till att det antagligen bara var ett blodsockerfall. Jag vart helt plötsligt alldeles skakig i hela kroppen så händerna darrade, jättekonstigt var det, men det gick över när jag kommit hem och fått dricka lite jos. 


Imorgon ska jag lämna Thilde på dagis i vanlig ordning och sen ska jag till Madde, jag ska vara barnvakt åt Robin medans hon är hos tandläkaren, jag skulle även få lite lunch där <3 


Sen då...? Hmm.. måste dammsuga och förhoppningsvis torka golven imorgon, det beror lite på hur jag hinner och orkar. 


Jag har förresten inte nämnt något om Melodifestivalen på bloggen! Jag tyckte absolut inte att det var fel att Anna Bergendahl vann, men jag hade aldrig kunnat föreställa mig det! Jag hoppades att Timoteij skulle vinna men tror att Erik Saades låt skulle funka bättre ute i Europa så jag trodde han skulle vinna. men tji fick jag! 


Jag har lite delade meningar angående Salem Al Fakir (eller Rafik som min sambo alltid får hans namn till). Jag gillar nästan hans låt, ibland, inte alltid, men ibland, men känner att han är lite för underlig/egen för att representera Sverige på något vis, aa.. nää.. jag vet inte. Men låten skulle jag lätt kunna lägga in på mobilen för att lyssna på. Som sagt där har jag lite delade meningar =P 


Jag fick förresten lite bilder mailade av Veronica från hennes och Leias besök här, jättefina vart dom! <3



Det här kortet har flera stycken sagt att hon är lik mormor sin :o)


Söt! <3


Smajl! <3


Gissa om det var någon som var stolt när hon fick hålla i bebisen! Oj oj oj. Nog för att båda två ser ganska missnöjda ut på just det här kortet, men sen lade sig Thilde ner på soffan med Leia på bröstet och då låg Leia och log! Thilde ville ju inte lämna tillbaka henne när dom skulle åka hem, bebisen kunde ju stanna kvar tyckte hon. Och när hon fick klart för sig att inte det gick så skulle hon följa med Veronica och Leia till Tobo =P 


Nej nu tänker jag inte skriva något mer idag. Ha det bra alla!


Puss <3


Soligt ute

Först vill jag bara nämna lite angående begravningen i fredags, det gick bra, men var jättejobbigt! Jag började grina så fort jag kom in i kyrkan, det känns så hemskt! Det är så ofattbart att hon är borta! Lilla gumman... Kommer sakna henne som fan! Redan nu så kan jag komma på mig med ett sitta och vänta på att hon ska ringa, för hon gjorde ju ofta det, men det kommer hon aldrig att göra igen...


Annars så har det inte hänt så mycket, idag var faktiskt jag och Thilde ute och åkte lite pulka på förmiddagen. Det var så skönt att få komma ut lite även om det faktiskt blåste jävligt kallt idag. Jag tog bara keps på mig och det var ett stort misstag, hade behövt mina öronmuffar, fy satan så ont i örena jag fick! 


Nu har vi precis käkat lunch här, pannkaka :o) Det är bra med pannkaka för då vet jag att Thilde äter =P så pannkaka med äppelmos blev det. 


Nej nu har jag nog inget mer att komma med för idag =P 


Puss <3


Imorgon är det dags för begravning

Ja imorgon är det dags. Känns inte bra, inte bra alls! Men skönt att hon kommer få frid på riktigt äntligen, det är hon värd!


Lite problem är det ju med kläder nu, man har ju inte så stort urval som gravid, men nått ska jag väl lyckas skrapa ihop. Jonny ska ha vit skjorta och svarta finbyxor. 


En liten dikt:


På den andra sidan stranden
ska jag möta dig en gång,
ömt du räcker mig då handen
luften fylls av fågelsång.
då ska vi tillsammans vandra,
aldrig, aldrig skiljas mer,
vi ska jämt få ha varandra
lyckan den emot oss ler.


Jag var till MVC idag på koll och det såg väl så där ut faktiskt... Blodtrycket börjar stiga så nu blir det koller en gång i veckan istället för varannan vecka och vid huvudvärk eller om jag börjar må allmänt dåligt så ska jag direkt in till förlossningen. Hjärtljudet var väldigt varierande idag också, det kändes också lite konstigt, jag har ldrig varit med om det förut. Dom pendlade mellan 133-155, väldigt stora skillnader tycker jag.  Men bebben sparkar och har sig så det är ju tur det. Kollade även vikten och jag har gått upp 7.4 kilo sen inskrivningen, känns okej men jag har satt max 10 kilo så nu får det stanna lite =P 


Mamma kom hit en sväng idag och körde mig till MVC, det är så skönt att slippa gå eller åka buss :o) Tack så mycket mamma, du ställer alltid upp när man behöver! <3


Var även förbi Madde idag och hämtade lite grejer som jag fick, TACK TACK TACK!!! <3 <3 <3


Nu blir det dusch, Thilde sitter i badet och gastar att jag ska komma och duscha :o)


Puss <3




Some pictures

Thilde bakar kladdmuffins <3

 

Nom nom, smeten smakar smask.

 

Tjusig tjej <3

 

Thilde har fått för sig att hon ska göra grimaser så fort man knäpper kort på henne nu för tiden så då kan man få ganska roliga kort :o)

 

 

 

Hon är så söt mitt hjärta.

 

En gammal klasskompis till mig kom och hälsade på i veckan, det kändes så bra att träffa henne igen! Vi har inte träffats sen Thilde var 6 månader. Veronica fick ju barn nu i januari också, så hon var ju så klart med. Lilla Leia, såå söt! Verkar hur snäll och gó som helst. Tyvärr så hade jag ingen kamera hemma så jag kunde knäppa kort, men Veronica hade med sig systemkamera så hon knäppte kort som hon lovade skicka över.

 

Thilde vart jätteledsen när dom skulle åka, hon ville först att bebisen skulle stanna kvar men att Veronica skulle åka, men när inte det gick så ville hon åka med dom :o)

Veronica bjöd på lunch när hon kom också, Hemköpssallad! Hur gott som helst! Det var så länge sen jag åt det sist.

Thilde vart lite oartig då när vi åt tycker jag så då fick jag säga till henne, hon kom och satte sig i knä på mig så pekar hon på Veronica och säger: "Jag tycker inte om honom"! Då fick jag ju säga till henne att så säger man verkligen inte.

 

Bebis i magen då... Växer och frodas gör han. Jag vart ju lite orolig när SF-måttet inte hade utvecklats så bra när jag var på mätning sist, så jag fick en extra mätning men då hade magen växt en cm på en vecka, så då kände jag mig lugnare igen. Han har hicka väldigt ofta, flera gånger om dagen, det hade inte Thilde. Just nu hickar han på flr fullt så magen studsar på mig :o)

 

Imorgon ska Jonny och jag in till Akis för att få datum till kejsarsnittet, Känns jävligt spännande och nervöst!

 

Nej nu ska jag kika vidare på Wasaloppet. Jag tittade ju inte mycket på OS men fan jag saknar det nu. Tycker det är riktigt kul att titta på skidor.

 

Puss <3


Nånting stämmer inte

Nej idag är det konstigt. Bara för att jag glömde äta lunch så kan jag helt plötsligt inte bli mätt!

Vi käkade pannkaka här, jag åt 4 stycken! Brukar max få i mig två i vanliga fall, efter ca en kvart så är jag hungrig igen, har käkat en tallrik kokta grönsaker, ärtor, majs, bönor, broccoli, blomkål och morötter, men jag är fortfarande hungrig! Vad är det för fel?! 


Beckis kom hit en sväng idag och drack lite kaffe och så satt vi och pratade lite. Jag passade även på att ta hjälp av henne med hundarna så vi gick ner på banvallen och släppte dom så dom fick springa och busa. Men dom ville knappt busa idag, vet inte om det var för mycket snö eller vad det var för fel, men dom busade inte alls som dom brukar göra annars. Vi kastade till och med pinnar åt dom så dom skulle komma igång, men Bubba bara tuggade sönder alla pinnar, båda två tuggade så dom blödde ur munnen till slut.. 


Thilde har varit på dagis igen så klart. Det hade gått bra, jag var lite orolig iom att dom skulle ut på promenad direkt på morgonen, Thilde kan ju bli ledsen då, men det hade gått jättebra. När jag kom så var hon utan blöja, för dom säger att hon är så duktig på att säga till när hon behöver gå på pottan så hon slapp den, så det känns skönt att höra att det funkar bra även på dagis. 

Jag vet inte om man ska börja försöka att hon ska vara utan när dom är ute också snart.


Imorgon ska jag till BM och mäta SF-måttet... Vi får väl se hur det har utvecklat sig. På måndag ska vi in till Uppsala för att träffa läkaren och få datum för snittet! Känns lite pirrigt faktiskt. Sen nästa torsdag så ska jag till BM igen och sen på fredagen då så är det dags för begravningen. Har pratat med dagis så Thilde får vara där på måndagen och fredagen, så det är klart. 

Nu ska jag försöka hitta något annat att äta så jag kanske känner mig mätt ett tag... Hatar att gå hungrig!


Puss <3


Dagens Thilde"citat"

Ja alldeles nyss så kommer Thilde fram till mig och frågar vad det är som luktar. Så frågar jag henne vad det luktar som? "Det luktar... som DU mamma!"

Jaha, luktar det gott då, blir ju genast min nästa fråga. "nää" säger hon och rynkar på näsan och går därifrån!


Av barn och fyllon får man de ärligaste svaren <3


Angående konstigheter på bloggen

Jag blir så full i skratt åt folk som tror att dom kan gömma sig när dom är ute på internet.

Jag tänker mest på den "rikard" som kommenterat på Cissis blogg. 


En gång efter julen så var det en tjej som var in och kommenterade min blogg för att jag skrivit något angående Eddie som var med i Idol, om ni minns? Och sen hade hon gått in på ett annat inlägg och kommenterat kritiskt, men bytt namn, dum som hon var så bytte hon ju inte dator för det var ju från samma IP-adress som den tidigare kommentaren. Så tänk på det när ni är ute på internet och kommenterar, ni är aldrig anonyma. Det går alltid att få reda på vem ni är. 


Idag var jag med Madde och Robin ner på babycafét. Det är så mysigt att vara där bland alla bebisar! Annie var med med hennes lilla Elin också.

Det är lite roligt att se skillnaden mot när Thilde var liten och fick gå där (det är ju bara för barn UPP TILL 1 år) då var vi som mest 5 mammor där tror jag, nu var det nog fan 10! 


Thilde var ju på dagis idag och verkar ha haft riktigt roligt! Imorse när vi var på väg dit så pratade hon mest om att hon skulle sova på dagis, för att hon fortfarande var trött och seg sen morgonen och att hon var rädd att pojken som slog henne skulle vara där. Det känns så hemskt när hon säger så. Hon ska inte behöva vara rädd för någon! Det känns bra att jag har pratat med fröknarna om det att hon är rädd för den här pojken för att han har slagit henne och att hon pratar mycket om det. 

Precis när vi var på väg hem från dagis, mot bussen så ringde min mobil, det var mamma som var i Tierp och handlade så vi fick åka med henne hem.


Nu har vi precis käkat här och Jonny vilar, han började ju jobba kl 3 i natt så han åkte hemifrån vid 1.30 och så jobbade dom ända till kl 14 utan att knappt hinna få någon rast! Så han är ganska mör vill jag lova, men han vill ändå upp ikväll så han hinner umgås lite med Thilde. 


Puss <3


RSS 2.0