Lite bilder

Tänkte försöka lägga upp några bilder nu då, om det fungerar vill säga :o)



Thilde har knäppt kort på sig själv =P



Det har kommit mycket snö nu!



Thilde har druckit varm choklad med vispgrädde på




Mera snö!

Ja nu har det kommit ännu mera snö, Jonny hade sett på nån vädersida på internet att det skulle snöa ända tills på torsdag med undantag på tisdag bara, förstå hur mycket snö vi kommer ha då? Nu är phögen ute vid brevlådan över 2 meter hög!

Jag har försökt knäppa lite kort på Thilde i all den här snön bara för att det inte är säkert att hon kommer få vara med om så mycket snö nå mera, så då vill jag ha bildbevis tills hon blir stor =P 


Idag var vi ut en sväng hela familjen och skottade och busade i snön, lagom till Jonny hade skottat klart så var det bara att skotta igen, då hade det hunnit komma ca 1 dm till... helt sjukt! 


Just nu kan jag inte ladda upp några bilder på bloggen, ska försöka senare igen..


Puss <3


Uppdatering

Ja nu behövs det lite uppdatering igen =P

Igår träffade jag äntligen min Madde igen efter ett lååångt uppehåll, det var såå mysigt även om det inte blev så lång tid.

Robin är så gó! Snackar som tusan och är glad HELA tiden! förutom när han låssasgrinar, men det räknas inte =P 

Vi satt och pratade lite hemma hos henne efter att jag varit på sjukgymnastiken på morgonen, sen gjorde hon mig sällskap att hämta Thilde och så var vi ner till Barnboden och kikade lite och så där. Sen var Thilde och jag tvugna att gå hem, det tog ca en timme för mig att ta mig hem från konsum! Dt brukar ta ca 20 minuter eller så =P Jag hade en del ont sen vattengympan.. 

Idag så kom mamma och Bina och hämtade mig direkt i morse, så åkte vi ner till dagis med Thilde och sen in till Uppsala, käkade sushi och handlade lite på IKEA och på Willys :o)


I fredags så var Jonny och besiktigade bilen, det gick bra :o) Blankt papper får man väl vara nöjd med =P

Medans Jonny var iväg och fixade det så var Thilde och jag ute på en liten promenad med Ludde, hunden från Zooaffären, han är så gó den hunden! 



Jag försökte knäppa kort på honom, men så fort jag höll upp kamran så gjorde han tokrusningar så alla såg ut ungefär så här =P



Oliver och Spike myser


Sen har det nog inte hänt så mycket mer tror jag... 


Nej det tror jag inte..


Kommer jag på något mer så kommer det väl ett till inlägg i så fall =P Men jag kan ju avsluta med en bild på Thilde:



Sötnöten! <3


Puss <3



Igår så var...

...vi till Anders, Mia, Wilma och Melvin och hälsade på. Vi bytte bland annat julklappar till barnen, har inte hunnit med det än för Melvin har varit dålig åsså har det kommit lite annat emellan.

Det var jättekul att träffa dom, det blir ju så sällan! Thilde och Wilma leker jättefint ihop och Melvin är ju så söt! Men han är väldans mammig så jag vågade mig inte på att hålla honom nånting, vill inte att han ska bli lessen tussen..


Det kändes faktiskt lite konstigt, för Wilma och Thilde stängde in sig på Wilmas rum och lekte och hade sig, precis som om dom vore mycket mycket äldre! Wilma fyller ju bara fyra i år och Thilde tre.



Wilma <3



Thilde leker i Wilmas rum



Busungar! <3



Melvin tränar stenhårt på att gå, han är så duktig så <3


Thilde är iaf för mysig måste jag bara berätta. Hon vaknade i morse när Jonny skulle åka och jobba så vi gick ner så hon fick säga hej då åt honom, så fort han stängt dörren om sig så hänger hon med huvudet och låtsas-snyftar och säger: "Jag kommer sakna pappa idag". Hon är så mysig!

Lika så alldeles nyss säger hon till mig: "mamma, jag vill inte vara hemma" Så jag frågar så klart vart hin vill nånstans då. "Till Anders i gula huset" Då ville hon till Anders och Mia och leka med Wilma lillgumman!

Just det, hon fick en jättefin julklapp av dom, ett staffli som man kan måla både med kritor (svarta-tavlan-kritor) och även med tusch på andra sidan, så kan man även sätta fast en pappersrulle i den. Det var perfekt! Thilde älskar den.


Just nu lider hon nog av lite tristess min lilla jänta för hon bara trilskas, så vi ska nog ge oss ut och åka lite pulka innan lunch tror jag.


Nej nu måste jag sätta lite fart här... Ha det bra!

Puss <3


Fredagsmys

Ja idag ska vi nog ha lite fredagsmys här hemma, funderar på om vi ska käka tacos ikväll och lite så där.


Igår var en underbar dag. Var hela dagen med mamma och Bina, jättemysigt var det. Thilde var på dagis för hon vart så pigg där trots prickarna som hon fått.

Men idag jag ner på sjukgymnastiken och då fick jag en tid på BVC innan så Hermine får kolla upp prickarna. 


Mamma kom precis när jag satt och skrev, så nu har jag varit på sjukhuset och allt. Thildes prickar trodde Hermine att det var något virus som hon fått på dagis, och dom kunde sitta kvar upp till några veckor trodde hon. Men det var ingen fara.


Sen var jag ju på sjukgymnastiken också, jag fick min "gamla" sjukgymnast, Reine, det kändes bra, för han känner ju mig sen tidigare och jag känner honom. Jag fick akupunktur för första gången i mitt liv! Det var lite nervöst. Han satte 4 nålar men det var bara en som gjorde ont, dom andra kändes inte, förutom när han skruvade på dom så klart =P Men jag har fortfarande ont efter den som gjorde ont hela tiden konstigt nog. 



Jonny ska besiktiga bilen idag så jag passade på att köpa nya lampor till dimljusen när vi var nere på byn. Han ska ju sluta till kl 13 idag, men eventuellt skulle dom få jobba över lite, han visste inte. 


Likadan bil som våran.


Min älskling! <3

Nej nu ska Thilde och jag käka Lidl-pizza till lunch, dom är så goda!! 


Puss <3


Ruggig!

Ja jag är fortfarande ruggig sen vi tog oss hem från dagis, ändå så fuskade vi och åkte buss hem!


Thilde vart ledsen på vägen hem, när vi nästan var hemma och klagade över att hon hade ont i benen. Sen när vi kom hem så började hon gråta utan anledning och grät tills hon somnade i min famn. Hon hade inte sovit nånting på dagis idag så natingen var hon bara väldigt trött eller så är hon på väg att bli dålig av sprutan, hon fick ju den andra sprutan mot svininfluensan igår.

Vi får se hur hon är när hon vaknar, ska kolla tempen då.


Igår så var ju hennes första dag på dagis sen juluppehållet, jag var lite orolig, allra helst med lämningen på morgonen, men det var absolut inga problem, det gick jättebra! Samma idag, inga problem alls som tur är! 

Hon fick vara lite andra tider på dagis igår, mellan 10.30-15.30 istället för 9-14 som vanligt för att jag skulle till ögonläkaren. Allt såg bra ut där förresten, inga fel på vidvinkelseendet =P 


Nej nu ska jag börja skala potatis, vi ska käka isterband och stuvad potatis idag, det var jättelängesen vi åt det! Thilde ligger fortfarande och sover på soffan så då kan jag skala potatis i lugn och ro. Jag känner mig så hungrig idag, det är andra gången jag känner mig så hungrig så det nästan vill kurra i magen, vet inte riktigt varför.. Jag har ätit både frukost och lunch faktiskt.



En gammal bild från i somras när hon hade vattkoppor, men hon är så söt på den! <3


Nej nu ska jag skala potatisen.


Puss <3


Svårt med rubriker

Dels så är det ju svårt för att jag egentligen inte skriver om något särskilt, jag använder ju bloggen mer som en dagbok =P


Idag har det iaf hänt lite grejer. Mormor kom vid lunchtid och lämnade lite saft och tog en kopp kaffe. Jättekul att träffa henne, vi träffas ju så sällan... Och hennes saft är oslagbar! Morfar skulle till sjukhuset och kolla ögonen, jag bara hoppas allt såg bra ut, glömde till och med bort att fråga fast mormor ringde nu på kvällen =/ Nu skäms jag bara för det.

Plus att jag faktiskt glömt bort vilket datum morfar fyller år! Jag är så värdelös på att komma ihåg födelsedatum!


Sen när mormor varit här så åt vi lite lunch Thilde och jag, potatismos och fiskpinnar, jag åt så jag vart tvärmätt! sen skulle vi gå ut en sväng hade vi bestämt, så jag klädde på Thilde och mig så gick vi ut, jag frågade henne vad hon ville göra, om hon ville skotta, hon har ju fått en egen snöskoffa av sin farmor och Svempen, men nej det ville hon inte, och hon ville inte åka pulka, hon ville "bara ta en promenad" som hon så fint själv sa =P 


Så vi gick iväg på en promenad. Jättemysigt var det! Vi gick ner mot makrillen och där hade dom en stor snöhög som hon klättrade lite i och så tog vi snöklot och gjorde en snögubbe av =P Men hon var lite bekyttad över att vi inte hade nån morot till näsa =P

Efter makrillen så tog vi banvallen hem. Det är så mysigt att gå där nere, det hänger snö på träden och är så vitt och fint. Passade på att knäppa en del kort så klart :o)



Thilde tillsammans med snögubben



"lilla" snöhögen



Lite snöbilder



Öppet vatten faktiskt..



Busan kastar snö omkring sig :o)



Vill inte gå hem =P



Somnade helt färdig på pappas rygg när vi kom hem.


Jag lockade förresten håret med plattången här om dagen, vart riktigt nöjd faktiskt :o)


Puss <3


En puss till min mormor

 

 

Eftersom att hon ville ha en häromdagen ;o)

 

Kalle var här idag med presenter till Thilde, ska knäppa kort på allt sen och lägga ut. Nu ska vi över till grannarna och vara barnvakt en sväng Thilde och jag. Jonny är i uppsala och hämtar firmabilen. Hampus är lite krasslig av allergi så han vill inte följa med dom ut nånting så då går vi dit och leker lite med honom istället :o)

 

Puss <3


Klagoväggen

Ja ibland skulle man ha en sån, där man talar om alla sina problem så bara försvinner dom.. vore det inte underbart så säg?

Jag har ont i vänster sida av magen, vid revbenen, känns som jag stäckt mig, men har haft ont i flera dagar, hoppas det ger med sig snart för nu är det lite handikappande... 


Vi var till Tobo en sväng igår och fick pannkaka och soppa, riktigt mumsigt :o) Kalle skulle komma förbi en sväng idag och hälsa på, han hade lång lunch i skolan på ungefär två timmar så då skulle han komma hit då. Alltid lika roligt att få besök av nått syskon :o) 


Thilde bara älskar ju katterna i Tobo, hon springer och kånkar på dom hit och dit så man bara önskar att dom skulle riva ifrån åt henne så hon lär sig att vara försiktig, men nej då, dom finner sig i behandlingen och hänger bara med =P Vi säger ju åt henne att låta dom vara flera flera gånger, men det funkar lixom inte... 


Hann träffa Cissi en supersnabb sväng igår, hon kom också till Tobo nämligen. Hon ska ta några kartonger som vi har här hemma sen, men just nu ligger dom så jävla dumt till i garaget så vi kommer inte åt dom =P Thilde fick en Nalle Puh"hylla" med små lådor i av Cissi som hon hade kvar i Tobo sen hon flyttade, den tyckte Thilde jättemycket om! Det är så bra med Thilde för hon är så tacksam... Hon är jätteduktig på att tacka när hon får något och bir lika glad över en teckning som om hon skulle få något för flera tusen! 


Jonny har precis åkt till Tolbo en sväng och hälsat på mommen och Elmo. Jag har precis plockat undan frukosten, är dock lite bekymrad över att Thilde äter så dåligt igen.. men det är ju som vanligt så man blir inte förvånad =P Men nu har jag tagit bort dom här smågrejerna som hon sprang med emellan måltiderna, så hon får bara frukost, lunch och middag eventuellt nått mellis om hon är hungrig, men inget mer, men ändå äter hon dåligt.. en halv liten macka idag till frukost, och då har hon inte ätit något sen vällingen kl 22 i går kväll. Men hon har ju att ta av om det skulle behövas så det gör nog inte så mycket :o)



Bild från våran promenad häromdagen



Nalle Puh-"hyllan" som Thilde fick av Cissi



Min nybadade sötnos <3


Jag upptäckte idag att jag kan fortfarande ha mina "vanliga" byxor som jag hade innan jag var gravid. Lite konstigt med tanke på jättemagen, men men =P


Var till MVC igår och allt ser bra ut. hjärtslagen låg på 148/min och magen är stor även fast jag inte tycker det, den följer den ÖVRE kurvan!! 27.5 i SF-mått nu. Jag har gått upp 4.5 kilo bara än så länge och jag vill hålla viktuppgången till ett minimum! Men det är ju lite svårt nu när man knappt kan röra sig =/

Järnvärdet var dock lågt så det gav mig verkligen en förklaring till varför jag är så trött! Dom vill att värdet ska ligga på över 115 men jag hade 94... Så nu blir det järntabletter och laktulos =P 

Det är till och med så mitt blodtryck är normalt vilket jag är väldigt glad över!! 123/81 låg det på igår.

Nej nu har jag nog inget mer att berätta för nu tror jag... Kommer väl kanske ett till inlägg senare, vem vet ;o)


Puss på er!



Mitt tålamod är slut!

Ja nu pallar jag fan inte mer!


Skulle fixa i ordning med det sista julstöket idag, alltså ta ner dom två sista ljusstakarna, plocka ner julgranen och ta ur ljusslingan, sätta upp nya lampor i vardagsrumsfönsterna. Inte så mycket, men fan så fel det kan gå! 

Skulle byta lampskärmar på lamporna som ska vara i vardagsrummet så är det en liten svart rund jävla grej som håller fast själva skärmen på lampfoten som var ditskruvad snett!! Så jag höll inte på att få bort skiten! Det fick mig att tappa humöret direkt för det gjorde så jävla ont i både handen och fingrarna när jag skulle ta och försöka... 

Men skam den som ger sig, jag fick bort skiten. Ja då har vi inte två lampor i samma wattstyrka till lamporna istället då, så just nu sitter det en 25 Wattare i den högra lampan och en 40 wattare i den vänstra och så får det fan vara! Jag tycker inte att det syns så tydligt att det är någon skillnad...

Jag skulle ha duschat ikväll också men det SKITER jag i nu.. jag gör det i morgon istället. Thilde sover oroligt så jag kommer säkert inte få så mycket sömn ändå. Hon kändes alldeles varm nu när jag var in till henne, hon satt upp i sängen och vinglade stackarn... Så nu får hon ligga utan täcket resten av natten. 


Nej nu ska jag och min misshandlade kropp krypa i säng, bebben i magen har inte fått nån tid alls ikväll han stackarn... Vi får köra lite disco innan vi somnar nu :o)


Nej god natt på er!

Ikväll får ni ingen puss bara för att jag är såå irriterad!!


Snusk, sex och lite annat

Jag var ju bara tvungen att testa, för när jag bloggade på aftonbladet så fick man i stort sett bara läsare om man skrev om sånt, så nu ska jag hålla koll på om besökarantalet ökar =P


Iaf så fick jag ett glatt besked idag som fick en sten att lyfta från mitt sinne. Även om det inte var helt klart så är det på G iaf och inte omöjligt som han sa!


Just nu håller jag på och bakar bröd. Fralla, inte scones som vanligt =P 

I morse så var vi ut och busade lite i snön igen. Thilde åkte lite pulka och lekte lite i snögrottan som vart ännu lite större idag :o) Pappa kan han! =P

Sen tog vi en liten promenad, bara runt området. Det är så mysigt att vara ute! Synd bara att jag får så jävla ont så fort, men det är smällar man får ta när man är gravid =P  


Thilde åker elmoppe här hemma som aldrig förr =P Hon älskar den där nu! Men det börjar nästan bli lite för mycket för nu tar hon den om hon bara ska in i köket, hon är ju knubbig så hon behöver den lilla minimotionen också =P Kanske dumt att tänka så redan, men hon växer ju ur allt för fort! Hon har ju växt ur sin bilbarnstol som hon ska kunna ha tills hon är 4-5 år! Och då är hon bara 2½... 

Vi vände ju på den här, även fast hon egentligen är för liten för det, men hon fick ju inte plats med benen stackarn, och Jonny skulle justera den lite till idag, men då fick han se att den är på största läget, det går inte att göra den större! Och då står det i anvisningarna att nackstödet ska sitta precis i underkant med öronen men man får ändå inte vända den förrän barnet är 102 cm långt eller nått sånt där. När barnet är 102 cm långt så sitter underdelen på nackstödet garanterat inte vid underkanten av örat kan ju jag tala om... 



Min sötnos! <3


Puss <3


Ny vecka igen då

Ja fy faan så fort tiden går nu! Det är redan måndag igen... Imorgon går jag in i vecka 26! galet!

Mamma och Bina ville ha med mig till stan idag, men jag känner att jag orkar inte riktigt det nu.. har det lite jobbigt med magen, sammandragningar och blir så andfådd för ingenting, plus att jag har jävligt ont av foglossningarna nu igen så det vore ju inte det bästa att åka in till uppsala och gå runt på IKEA då =P 


Men jag pallrade mig iaf ut på en promenad med vovvarna och Thilde idag. Hon har inte fått gått nån gång när vi varit ute förut utan alltid åkt vagnen när jag haft hundarna med, men det gick riktigt bra faktiskt. Hon fick gå före hela tiden så man har koll på henne =P


Sen gick vi hem och lämnade hundarna och hämtade Jonny så åkte "vi" lite pulka ute på tomten. vi=Jonny och Thilde och jag står och tittar på =P

Sen byggde Jonny en snögrotta till henne också, den tyckte hon jättemycket om. Just nu sitter jag och gäspar så jag blir alldeles tårögd, så jag tror jag ska lägga mig och vila lite innan Thilde vaknar... 


Lite bilder från idag:




Thilde och pappa gräver snögrotta :o) Snygg rumpa va? ;o)



Pontas kom och hälsade på en sväng också. En riktigt liten buse är han, eller ja, liten och liten är nog fel ordval, det är ju trots att en ettårig New foundland =P 




Förresten så måste jag säga att jag tycker det är bra att Jonny har börjat skriva blogg. Han får ur sig lite av allt han går och funderar på då. Han får lixom ventilera sig lite, det behövs! 


Nej nu ser soffan vääldigt skön ut.. 

Puss <3


Söndag idag

Ja, jag har blivit så vimsig på dagarna nu för tiden jag så det är knappt jag vet vad det är för dag!

Förmiddagen idag har varit lugn. Det har inte blivit många knop.. Lekt lite med Thilde, det började med bus i sängen, sen gick vi ner och åt frukost. Sen lekte vi lite till nere innan jag satte henne i badet och själv tog en dusch. Sen käkade hon lunch, pannkakor/plättar som hon äter som bara den! 6 plättar och en hel pannkaka efter det fick hon i sig. Nu ligger hon och vilar, ska snart ta upp henne. 


Vi ska snart åka till mamma och pappa, dom ville bjuda på mat idag, fiskgratäng blir det visst, ska bli riktigt gott och ganska skönt att för en gångs skull slippa laga mat själv =P 


Knäppte kort på magen igår =P Det syns ju väldigt myckt när man står upp, men det ser ju ut att vara mycket mer än det egentligen är, så därför knäppte jag en bild på magen när jag ligger ner, det ser så roligt ut! Värsta ölkulan ser det ut som =P



Det ser ju lite roligt ut som sagt =P 

Fan vilken ångest jag har över att min mage ser ut som den gör nu, med bristningarna tänkte jag. Men det blir ju lätt så när man får ett barn på över 5 kilo... =/  Och fler lär det väl kanske bli med den här bebben också antar jag..

No more bikinis for Angelica =P 


Älsklingen har förresten börjat blogga han med! kika in hos honom och lämna gärna en kommentar: helmefors.blogg.se


Nej nu ska jag ta en promenad med vovvarna.

Puss! <3


En härlig dag!

Ja idag har varit en underbar dag. Solen har skinit (säger man verkligen så?) hela dagen så vi var ut en sväng mitt på dagen ocg drog Thilde i pulka. Jonny fick dra för jag pallar inte =P  så gick vi runt området här hemma och en sväng ner på banvallen också, där hittade vi en perfekt liten backe som Thilde fick åka lite i, det tyckte hon var superkul! Sen åkte både hon och Jonny också, det gillade hon nog ännu mera.

Efter det så gick vi hem så gjorde Jonny i ordning en backe åt henne på garageuppfarten så nu kan hon åka i backen varje dag om hon vill :o)


Sen när vi kom in så drack vi lite varm choklad och åt hård macka med leverpastej på, sen var det nån som somnade så fint så. Jag slocknade själv på soffan jag med =P Det var bara Jonny som pallade att vara ute ordentligt haha! 

En granne till oss haffade mig på vägen hem och bjöd mig på tjejmiddag ikväll, tyvärr så har jag fullt upp med att pynta ner julen så jag hann inte :o( Kändes lite tråkigt faktiskt för jag känner henne inte så bra eller nästan inte alls faktiskt =P Vi har bara pratat 3 gånger tror jag och sista gången är för snart ett år sen :o) Men jag får knalla dit nån dag ändå och hälsa på tror jag, känns lite dumt bara för jag har inget nummer till henne och man vill ju inte direkt bara dyka upp... 


Här kommer iaf lite bilder från idag:



Nere på banvallen



Jonny åker pulka i lilla backen vi hittade :o)



Thilde drar pulkan själv på vägen hem och var såå mallig så, men upprepade hela vägen: "Vi behöver inte gå hem, Vi behöver inte gå hem" =P



Thilde väntar tålmodigt medans pappa modifierar "pulkabacken" =P



Weeei vad det går! <3


Det var lite bilder från idag det.. 

Bubba har ju varit så gosig den senaste tiden, han vill vara nära en hela tiden. Så en morgon la han sig på min arm och skulle sova, men jag pallade inte ligga på rygg så jag fick lägga mig på sidan med ryggen till honom, då gjorde han så här:


Mysbubba! <3



Thilde vart överlycklig när hon fick äta leverpastej med sked :o)



Hade ju tur och fick tag i ett kilo ugnsbakad leverpastej för bara 22 kr på hemköp :o) Så nu jävlar äts det leverpastej =P


Sen har jag inte så mycket mer att komma med.. Eller jo, igår åkte saxen fram! Mitt hår var så slitet så jag kunde knappt borsta ut det när jag skulle till att duscha, då tog jag saxen och klöpp (klippte?) lite och sen lite till, vart egentligen lite för kort tycker jag nu, men det växer ju ut igen =P 

Bild på resultatet kommer sen. Nackdelen när man får kortadre hår är att man ser så jävla rund ut i ansiktet =/ Men det är jag ju så det är ju inget som ljuger direkt =P



Nu räcker håret bara till strax nedanför öronen... pagefrisyr vart det! :o)

På tisdag börjar dagis igen för Thilde! Hon börjar prata ganska mycket om dagis nu så jag tror hon längtar dit :o)


Nej nu vill Thilde köra lite moppe =P


Puss på er! <3


Hej hopp och hallå!

Potatisen står på spisen, snart åker fisken in i ugnen med smögensås i formen, det blir kanongott det här! Synd bara att grönsakerna är slut, men det får gå ändå =P


Idag kom mamma och Bina och hälsade på en sväng. Det var jätteroligt! Thilde var inte på världens bästa humör tyvärr och var då inte så trevlig, men hon åkte i säng direkt när dom åkt hem så nu är hon på lite bättre humör iaf. Vi ska gå ut en sväng när vi har ätit har jag tänkt så hon får göra av med lite energi, det var ju ett tag sen nu, det har ju varit så kallt så jag har inte velat ta ut henne om dagarna! 


Nu är jag så hungrig så magen nästan kurrar, men det ska det snart bli ändring på, när vi äter det här så äter jag alltid alldeles för mycket så jag blir proppmätt istället =P


Hmm annars då...? Annars har det varit väldigt lugnt faktiskt. Vi blev bjudna på mat hos Jonnys mormor och Elmo igår så vi var dit och åt lite jansson och köttbuller, det var jättegott! 

Vi hade så kul åt Thilde, för i början var hon såå blyg för Elmo, hon vågade inte ens prata med honom, men sen släppte det och hon lekte massor med honom, han fick inte vara i fred till slut. Jag tyckte lite synd om honom för man såg att han inte riktigt orkade, han har ju lite problem med hjärtat och kärlkramp och så, så man såg att han vart väldigt trött, men tyckte väl ändå att det var roligt så han fortsatte busa med henne :o) 

Thilde säger som oss, hon säger Mommen till Jonnys mormor, det tyckte hon om :o) Hon vart jätteglad när Thilde sa Mommen till henne :o)


Nej nu ska fisken in i ugnen! 

Puss på er! <3


Städa städa

Japp, det rä vad som står på schemat idag.. städa städa..


Det är fan inge kul det inte! =P


Ny webbläsare

Ja vi har skaffat en ny webbläsare. Explorer vart så jävla segt plus att det låste sig på vissa sidor, så man bara kom ingen vart. Tex så kunde jag inte logga in på blogg.se för att uppdatera bloggen, men nu är det ordning på det :o)

Nu har vi en som heter Opera, jag har alrig hanterat den förut så man känner sig som en riktig nybörjare kan jag lova =P

Har iaf lagt över de viktigaste favoriterna från explorer =P Alla bloggar jag läser och så där :o)


Thilde håller på och trasslar en del här ikväll.. Det vart tokigt idag på dan för jag somnade när hon sov så det vart lite längre än max en timme som jag hade tänkt mig.. Så just nu sitter hon uppe på sitt rum och leker för fullt hör jag och då är klockan 23.30.. inte bra.. 


Annars så måste ajg säga att hon är jävligt gó min lilla unge! z4 Jag älskar henne så galet mycket så jag kan inte sätta ord på det.


Nu den senaste tiden så har hon varit väldigt pappig. Jag har inte fått gjort nånting nrä det häller henne, inte fått klä på henne, inte tvättat henne i badet osv osv, "Nej inte DU, pappa ska" Säger hon.. Det har på sätt och vis känts ganska skönt iom att hon annars varit ganska "opappig" eller hur jag ska säga. Det har ju varit bara jag som gäller, men samtidigt så känns det lite sårande på något vis... Så jag kan ju tänka mig hur Jonny har känt hela tiden hittils... 


Jag har sorterat bland alla kort vi hade låg på datorn! Äntligen är jag färdig! Nog för att jag har ca 3 ggr så mycket ligger på den externa hårddisken, men det låtsas vi inte om =P 


Hittade iaf några kort som jag verkligen fastnade för :o)



På det här kortet ser hon nästan ut som en pojke tycker jag, men hon är söt ändå min lilla tös :o)



Sommar, sommar och sol :o) Det är kärlek det <3



Den här bilden älskar jag! <3



Min söta tokfia <3


Puss på er! <3


På hockey

Ja idag är Jonny på hockey på Hovet, fan vad jag också ville med dit!! Men det känns inte så passande att stå alldeles gravid mitt i klacken, plus att det brukar vara en del fylla med folk som ramlar över en och så där, så det känns lite osäkert med tanke på magen, så Thilde och jag blir hemma och tittar på matchen på TV istället :o)

Känner mig lite orolig över att dom ska åka när det snöar så hemskt ändå... Men dom anpassar väl hastigheten hoppas jag! Det är Thommy som kör, Jonny dricker whiskey :o)

Jag kom precis på att det kanske är lika bra att inte jag är med =P Dom som åker är nämligen: Jonny, hans bröder, Thommy och Johan, en polare till dom, Davve åsså min svärfar =P Så kommer gravida jag mitt i grabbgänget lixom =P


Ibland blir man fan rädd!

Om jag vore Eddie (från Idol) skulle jag fan vara rädd för vissa fans... En del ägnar ju hela sitt liv till att bevaka allt han gör! Startar bloggar där som skriver hur mycket dom älskar honom och hela baletten, själv tycker jag det blir jävligt patetiskt. Visst kan man gilla personen ifråga, men måtta! Om jag vore Eddie skulle jag fan vara rädd!

Några exempel:

http://iloveeddie.blogg.se/

http://eddierazaz.webs.com/

Visserligen är ju den senare en "fansida" men det låter ju ändå som att hon som startat sidan ska gifta sig med honom... Ja nej jag vet inte jag.. Lite smått full i skratt blir man ju när man ser sånt där.. Lägger ner hela sitt liv på en peron dom inte ens känner, som dom träffat en gång, som han säkerligen inte ens minns! Farligt farligt.. Stalkervarning!

Nyårsafton!

Nyårsafton blev en underbart trevlig kväll tillsammans med Madde, Johan och Robin.
Jonny jag och Thilde kom till dom strax efter kl 18, då fick Robin sin julklapp från oss till att börja med. Sen började vi äta skagentoast till förrätt, kanongott var det!

Sen åt vi varmrätten, hasselbackspotatis med fläskfilé, bearnaisesås och vitlökssås, übergott! Efter det så tittade vi på hockey =P Man vart så mätt på maten så vi väntade lite med efterrätten, men vid 22.30 nån gång så åt vi den, jordgubbsmousse dekorerad med färska jordgubbar, det var riiiktigt gott!

Anna kom över med cheesecake som vi också skulle äta, men vi vart så mätta så vi orkade inte smaka! Men tack ändå Anna, det var jättesnällt! <3

Det vart ju mycket mys med barnen mellan varven också. Robin hade lite svårt att sova, inte så konstigt när det är mycket folk där och Thilde leker med hans leksaker och så, men lite sov han iaf innan 12-slaget :o)

Lite kort från kvällen:



Mys i soffan


Gosiga ungar. <3


Tittar på raketer i sovrumsfönstret


Mammas sötfia! <3 Hon gillar inte att få håret uppsatt så där, men just igår gick det jättebra! Hon hade tofsarna i jättelänge faktiskt


Gosiga ungar! <3

Jag upptäkte till min förfäran att jag inte lyckats få ett enda kort på Jonny från kvällen! Jag vet att Madde knäppte nått kort på oss, så jag får väl sno hennes sen :o)

Nej men som sagt, det var en riktigt trevlig kväll. Tack så jättemycket Madde och Johan!!

Men gårdagen började inte så jättebra... Helt plötsligt så fick Thilde ont i nacken. Hon lekte inte eller nånting utan satt stilla i sin saccosäck och åt macka, så kom hon till mig, jätteledsen och kunde inte vrida huvudet till vänster! Hon hade jätteont, så jag gav henne Ipren, satte henne i ett varmt bad och ringde sjuklvårdsupplysningen.
Dom tyckte att vi skulle åka ner till akuten här i Tierp, men där hade dom så fullt upp så nrä jag sa att hon faktiskt verkade få mindre ont av iprenen så sa dom att vi skulle avvakta, så det gjorde vi. Sen sov hon ju som vanligt på dagen, och jag trodde hon skulle ha jätteont igen när hon vaknade, men det hade hon inte. Hon är fortfarande stel, och kan inte vrida huvudet ordentligt åt vänster, men hon har inte lika ont iaf. Men det gör mig ändå orolig att hon är stel. För så små barn ska inte kunna bli stela eller få nackspärr!

Nej nu ska jag gå och stoppa henne i säng, hon är lite trött min tösa <3

Puss på er! <3

RSS 2.0