Mitt tålamod är slut!

Ja nu pallar jag fan inte mer!


Skulle fixa i ordning med det sista julstöket idag, alltså ta ner dom två sista ljusstakarna, plocka ner julgranen och ta ur ljusslingan, sätta upp nya lampor i vardagsrumsfönsterna. Inte så mycket, men fan så fel det kan gå! 

Skulle byta lampskärmar på lamporna som ska vara i vardagsrummet så är det en liten svart rund jävla grej som håller fast själva skärmen på lampfoten som var ditskruvad snett!! Så jag höll inte på att få bort skiten! Det fick mig att tappa humöret direkt för det gjorde så jävla ont i både handen och fingrarna när jag skulle ta och försöka... 

Men skam den som ger sig, jag fick bort skiten. Ja då har vi inte två lampor i samma wattstyrka till lamporna istället då, så just nu sitter det en 25 Wattare i den högra lampan och en 40 wattare i den vänstra och så får det fan vara! Jag tycker inte att det syns så tydligt att det är någon skillnad...

Jag skulle ha duschat ikväll också men det SKITER jag i nu.. jag gör det i morgon istället. Thilde sover oroligt så jag kommer säkert inte få så mycket sömn ändå. Hon kändes alldeles varm nu när jag var in till henne, hon satt upp i sängen och vinglade stackarn... Så nu får hon ligga utan täcket resten av natten. 


Nej nu ska jag och min misshandlade kropp krypa i säng, bebben i magen har inte fått nån tid alls ikväll han stackarn... Vi får köra lite disco innan vi somnar nu :o)


Nej god natt på er!

Ikväll får ni ingen puss bara för att jag är såå irriterad!!


Kommentarer
Postat av: mormor

jag som gärna skulle velat ha en puss

2010-01-14 @ 21:15:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0