Sorry...

Jag är katastrofalt dålig på att uppdatera bloggen jag VET! MEn det känns som att jag har aldrig tid att sitta och skriva inlägg om dagarna :o)

En liten uppdatering i vad som hänt kommer iaf här nu. Jag har jobbat hela veckan, mån-fred, det har gått riktigt bra faktiskt, det har varit jävligt kul om inte annat :o)
I torsdags fick Thilde en vaccinationsspruta, det gillade hon inte =P Men det gick hyfsat iaf, hon måste ju ha dom, man kan inte göra så mycket, men hon grinade bra mycket där.

Efter att vi varit på BVC då så gick vi och hälsade på Madde, Johan och Robin... Så jävla söt gossen är!! tyvärr kom jag ju på när jag var på väg hem därifrån att jag knäppte inte ett enda kort på honom!! Eller jo, nått, men det var med Maddes kamera! Så jag snodde en bild från Maddes blogg så länge, hoppas det är okej gumman?



Idag är det kanonvädet ute så Thilde och jag har varit ute å gått i nån timme. Var ner och handlade lite och gick bara som snabbast till Madde och lämnade en kasse med kläder som Robin fick av mamma.  Sen gick vi hem igen och nu ska jag snart göra mat. Eller göra och göra.. vi ska äta potatissallad och rostbiff idag :o)

Imorgon ska vi till Anders, Mia, Wilma och Melwin å hälsa på en sväng, innan det så ska vi till uppsala en sväng och köpa en fåtölj till Thilde och köpa present till Wilma, för hon har ju fyllt 3 år nu också och sen ska vi köpa något nytt till Melwin också, hag köpte kläder åt honom när han var nyfödd, men dom har han inte fått än och nu har han växt ur dom =P

Jag måste säga att jag älskar min lilla Thilde, hon är såå söt och trevlig tycker jag, hon hejar på alla vi möter när vi är ute och så där. Lite uppkäfitg har hon börjat bli iof, men det hör ju till :o)








"Juicy"

Mamma älskar dig sötnos!!!  <3

Ett gott skratt förlänger livet!

En liten grå, oansenlig man i 50-årsåldern kom in på pastorsexpeditionen, sökte upp församlingsprästen och ville tala lite.   
- Det går bra, sa prästen. Vad gäller saken?
   
- Igår böjde sej min hustru fram över frysboxen, kjolen gled upp lite och jag kunde inte hejda mina lustar, utan drog upp kjolen helt och slet av hennes trosor och sen satte jag på henne ordentligt.
     
- Var det din hustru, sa du? frågade prästen.
     
- Ja, vi har varit gifta i snart 30 år.
     
- Då är det här inget att oroa sig för, det är helt naturligt att ha samlag med sin egen hustru.
     
- Tack det var skönt att höra, sa mannen och gick.
Någon timme senare kom en liten, alldaglig dam i 50-årsåldern in på pastorsexpeditionen, gick fram till prästen och ville tala lite.     
Prästen frågade vad det gällde och damen berättade:
     
- Igår böjde jag mig fram över frysboxen och min man drog upp kjolen på mej, slet av mej trosorna och sen hade vi samlag bakifrån. Det är förfärligt.
     
Prästen log och sa:
     
- Din man har redan varit här och berättat och jag säger samma sak till dej som till honom: det är inte någon synd att ha samlag inom äktenskapet.
      
 - Så vi är välkomna till kyrkan om vi vill? frågade damen.
       
- Ja, absolut, ni är varmt välkomna till kyrkan! svarade prästen.
       
- Det var skönt att höra, sa damen, för på Hemköp sa dom att vi inte var välkomna längre.

Kommer världen att gå under?

Idag på jobbet så pratades det om att jorden skulle gå under år 2012, den 23 december närmare bestämt, tydligen så var det enligt Maya-kulturen så dom gör inga almanackor/kalendrar med datum längre än den 23/12-2012.
Lite läskigt känns det att tänka på det faktiskt, för tänk om det blir så då?
Vad kommer hända?
Kommer jorden försvinna?
Kommer alla människor dö?
Hur kommer vi att dö?
Översvämning? En stor smäll och hela jorden exploderar, vad?

Jag vill ju inte tänka på det egentligen, men det känns lite läskigt ändå...

Idag jobbade jag iaf, det gick rent ut sagt JÄVLIGT dåligt! Jag vet inte vad det är för fel, men jag pratade iaf med "chefen" och förklarade varför jag trodde att det gick dåligt och så där. Jag hoppas att det kommer lösa sig så jag kommer igång ordentligt igen, för jag vill göra bra ifrån mig på jobbet! Även om jag kan säga redan nu att jag kommer inte jobba där för resten av mitt liv eller så, men den närmaste framtiden så kommer jag ju iaf att vara kvar där och så vill jag ju göra ett bra jobb.. 

Thilde har varit på dagis idag och busat och haft sig. Hon är så go min lilla tös. Idag åt hon ordentligt till middag! Riktigt mycket åt hon faktiskt, det kändes jättebra för det var så länge sen hon gorde det. Det var till och med så jag fick lägga upp mera mat åt henne :o)

Hon hade gjort en del saker på dagis idag, ett armband och en teckning fick vi med oss hem. Jag har inte lagt ut nån bild på henne påskpyssel än kom jag på, så jag ska gå och knäppa kort på det och det hon gjort idag så lägger jag ut dom bilderna på en gång. 



Thildes påskpyssel


Thildes armband


Se så litet det är, men det passar perfekt på hennes lilla arm :o)


Teckningen vi fick med hem idag 

Cancersjuke Victor

Jag fick gråta en sväng... Läste på Aftonbladet nyss att En liten pojke som är lika gammal som min dotter Thilde är nu dog idag i cancer. Tyvärr har jag missat tidigare artiklar om det här men det stog i den här att familjen har kämpat för att han skulle få somna in hemma, men han hann aldrig komma hem...
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article4901243.ab

Han såg ut att vara en söt liten pojke som hade förtjänat att få somna in hemma i sitt nya rum, men han hade iaf sin familj runt omkring sig, det var ju för väl det iaf!

Det känns så hemskt när sånt här händer, när ett litet barn på 1½ år dör... Det är inte rättvist!!! Varför ska han aldrig få lära sig cykla? varför ska han aldrig få följa med familjen till djurparker? Varför ska han aldrig få uppleva att bli kär för första gången? Det är hemskt!!  Men samtidigt så kan jag tänka att det var ju lika bra för pojken, han var ju sjuk och mådde absolut inte bra, så istället för att pinas så var ju det här det bästa...
Men det är ändå tragiskt tycker jag.

Jag fäller en tår för Victor och hans familj som ska leva vidare med saknaden!
Han är nu en ängel som ni alltid kommer att ha med er! <3


Jag bara KAN inte se på bilden där pappa Peter får en puss av victor utan att börja gråta, det GÅR bara inte!! Så underbart fint!

NERVÖS!!

Okej, jag har precis fått en mess från Madde att dom kommer sätta igång henne idag.. Dåligt nervös jag är då.. stackarna som ska få ha så ont, men jag är övertygad om att allt kommer gå bra! Madde fixar det där hon, hon är en stark tjej :o)

Nu ska Thilde jag å donkarna ut på en promenad tänkte jag.. solen skiner ju även om det är ruggigt kallt =P

Ha det bra alla!
Puss på er <3

Promenad i solen

Ja nu är Påsken snart förbi också..
Helgen har gått så fort tycker jag, fast jag har varit uppe tidigt på mornarna och härjat på en gång.
Igår (lördag) så gick Thilde och jag ut före klockan 9 och klippte ner buskar och krattade lite och så, sen gick vi till lekparken och gungade lite åsså fick hon leka i sandlådan och åka rutschkana med, det gillade hon kan jag lova :o)

Idag så gick vi upp ganska tidigt men vi kom inte ut förrän efter kl 10 nån gång. Då gick vi ner till Konsum och handlade lite hundmat och tvättmedel, Thilde gick jättelångt! Hon är såå duktigt, men hon fick inte gå så långt som hon hade velat för jag är lite rädd att hon ska få träningsvärk och ont i benen och så... Det vill jag ju inte.

Nu börjar hon bli trött och pipig här bredvid mig så nu ska jag snart kasta henne i säng.

Påskhelgen är här!

Glad Påsk på er alla!



Thilde påskkärring


En till dag har gått

En till dag har flytit förbi i Angelicaland...

Idag kom Mickis och Frejsan hit å hälsade på en sväng, dt var jättetrevligt! Freja är sååå söt! :o)

Freja



Freja gladfis!

Thilde var nog lite fundersam över en så pass "liten" bebis, men hon tog det lugnt och fint tyckte jag, Freja fick tag i hennes hår en gång, men det lärde hon sig snabbt så hon var snabb med att ta undan huvudet sen :o)

Jag fick åka med dom ner på Tierp sen när jag var till sjukhuset för att kolla om jag hade bihålsinflammation, men det hade jag inte, så det var ju bra det iaf. Men så fort jag anstränger mig lite så kommer febern tillbaka, inte hög på något vis, men jag är ju inte feberfri...
Aja, det blir väl bra snart.

Thilde har härjat och busat idag som vanligt. Haha ett tag satte hon sig på pottan och tittade på TV! :o)



Vi var till Madde en sväng idag på förmiddagen, hon var hundvakt åt Johans systers hund, Suzuki, en sååå söt hund!! Men Thilde var lite skeptiskt emot honom till att börja med, men det släppte efter att han hoppat upp i soffan med henne och klivit över henne ett par vändor, då gick det bättre sen :o)

Nej nu ska jag hoppa i säng.. lägger in lite bilder från idag imorgon... Natti natti!

Puss

En dag i solen

Wow.. Fan va jag har varit duktig idag! Jag plockade undan på tomten i över en timme idag! Fast jag hade fått feber igen när jag hade gått å lämnat Thilde på dagis, men jag la mig och vilade i lite drygt en halvtimme innan jag satte igång, åsså tog jag en ibumetin och sen satte jag igång :o)

Just nu sitter min lilla tös på golvet och plundrar min handväska på ALLT innehåll! Haha...

När jag kom och hämtade henne på dagis idag så var dom ute och gungade henne. Hon älskar ju att gunga =P Så hon ville ju självklart inte gå där ifrån när det var dags att gå hem heller...
Men igen då så hade hon fullt med mat runt munnen när jag kom och så var hon utan vantar! Så hon var alldeles kall om händerna :o(

Pratade med en tant som jag gick mycket till på hemtjänsten idag, jag brukar heja på henne när jag ser henne i köksfönstret när jag går förbi på mornarna, men idag stog hon ute så då passade vi på å pratade lite, hon har bara fått mer och mer krämpor sen jag slutade stackarna... Tycker så synd om henne!

Nej nu ska jag sätta på spaghettivatten till middagen. Ha det bra allahopa!

Puss på er! <3

Förlåt...

Jag är så jävla dålig på att uppdatera min blogg, jag vet! Men jag har inte haft varken tid eller ork till det den senaste tiden tyvärr..
Har mått skit nu ett tag, först var det ju, ja nu är det två veckor sen som jag hade så ont i magen, det var ju nån gallsten åsså var jag in och gjorde magnetröntgen på hjärnan för att kolla hypofysen och det var ju nån förändring där så jag kommer att få äta nån medicin eller nått, jag vet inte, ska in till uppsala på tisdag för ytterligare koll och så.

Sen så är jag sjuk igen... förkyld som fan, orkar ingenting.. hostar så fort jag anstränger mig det minsta lilla, mår illa och är darrig i kroppen... Det är bara skit med mig nu känns det som...

Men det är bara att ta nya tag och kämpa vidare.

Thilde var så jävla söt ikväll! Hon fick tag i sin jacka och sprang runt med den på sig inne, åsså satte hon sig i sin fåtölj som jag köpt till henne. Men så blev hon så lugn så jag var tvungen att titta vad hon gjorde, då hade hon somnat i den med jackan på sig!! Så söt unge. Jag knäppte kort på henne men orkar inte hålla på å föra över det till datorn nu så det får bli nån annnan gång.



Nu ska jag snart gå och sussa.. är så jävla trött! Måste komma ihåg att ringa sjukresor imorgon så jag kan åka med den bussen till sjukhuset på tisdag. Jag måste fan ställa påminnelse på telefonen för att komma ihåg det =P
Då kommer jag gå förbi förlossningen, så då hoppas jag på att få höra Madde-vrål där inne ;o)

Puss på er!

RSS 2.0