Slowmo...

Jag vet! Det blir inte många inlägg nu, ursäkta om jag är tråkig. Men då måste det ju vara desto roligare för er som läser när det väl kommer ett inlägg va? ;o)

Simon växer så det knakar, nu väger han över 7 kilo är jag övertygad om, han vägde 6840 när han träffade läkaren förra veckan. Han drar numera storlek 62 i kläder :o) Men kläder som det är storlek 62/68 på blir lite stora fortfarande.

Thilde är en underbar storasyster som älskar sin lillebror. hon sitter och pratar med honom när han sitter i babysittern och gullar med honom, ger honom pussar både på huvudet och på munnen. Och gissa om det är nån som skiner upp när han får se sin storasyster? Oj oj, han får ett så sött leende på läpparna då så :o)

Nu är Thilde på dagis och Simon ligger ute och sover i vagnen. Jag ska passa på att ta en promenad med hundarna nu medans Simon sover också tänkte jag. Hellre det än att gå med dom och ha Simon liggandes och gallskrika i vagnen samtidigt, det är ingen höjdare =P

Lite kort tänkte jag uppdatera er med, sen har jag nog inte så mycket mer att skriva om... Jag ska på efterkoll på MVC idag. Sen är det nog inte så mycket mer. Snart är det midsommar och det ska bli så trevligt! Vi ska vara med Madde, Johan och Robin då så det kommer bli underbart! <3 Vi ska grilla och grejer bla.



Mammas gladfis! <3


Snackar fotboll med farsan <3


I fullt samspråk med far sin :o)



Mina underbara ungar! <3


Thilde och Jonny busar järnet! <3


Bubba vill ju också vara med och busa så klart <3

Nej nu ska jag ge mig ut!

Puss på er i sommarvärmen! Glöm inte solkrämen på både er och barnen!!! Viktigt kom ihåg =P

Puss <3

Kanske en annan dag?

Ja, nu blir det inte så mycket uppdateringar här, får be om ursäkt för det men det händer inte så mycket här om dagarna som är värt att skriva om tycker jag.

Tisd, onsd och torsd är ju Thilde på dagis så då tar vi bussen ner till stationen för det är alldeles för långt för henne att gå. Men sen tar jag och Simon en promenad hem, oftast går vi och kikar lite i affärerna eller möter upp Madde så gör vi sällskap hem. Så då kommer jag hem lite olika tider, oftast runt 11 nån gång, så käkar jag frukost när jag kommer hem och donar lite i hemmet sen är det dags att gå ner för att hämta Thilde, jag brukar gå vid 13.20, sen tar vi bussen 15.10 hem igen om vi inte hinner med den som går 14.10 dvs, men det gör vi oftast inte. Så då är vi hemma ca 15.30 då är det ju bara att börja med maten i stort sett, så käkar vi, kanske hinner ut nån sväng och sen ska vi sova, så som sagt det händer inte så mycket nu för tiden =P.

Simon växer iaf och mår under omständigheterna ganska bra, Han har ju ont i magen på kvällarna så han skriker flera timmar, men annars så är det ganska bra faktiskt. Jag upptäckte här att han vart mycket bättre i magen om jag låter bli att dricka mjölk så nu kör jag på laktosfritt och det verkar funka, "peppar, peppar".
Han har för övrigt växt ur kläderna i storlek 56!! Bodysarna i 56 blir för korta i kroppen och även lite korta i ärmarna och byxorna är alldeles för precis i benen, vill ha dom lite längre så nu får vi börja använda storlek 62! Ganska roligt iof för jag har massot av kläder till honom i storlek 62.

Målarna håller ju på att måla om husen i våran BRF och nu är dom snart färdiga med vårat! Det är så kul för det vart sån jävla skillnad!! Nu är husen i vår förening mörkblå istället för ljusblå :o)

Två nya bilder på Simon,


Sötnosen <3


Det är svårt att hinna med att fånga hans leenden på kort, men här är ett halvt iaf :o)

Puss <3


Dagens Thilde-citat

"Mamma, Viggo har snopp!" Med fundersam röst =P

Lite bilder:


Simon <3

Jag kan inte fatta att han redan är 6 veckor! Tiden springer förbi

Tussen min <3


Söt tunga va?


Kärlek! <3

Puss <3

RSS 2.0