Måndag...

Jaa idag är det ny vecka igen då...
Var till sjukhuset i morse och gjorde ultraljud på lever å allting, men jaa jag vet inte jag.. Jag fick inte ut så mycket av det..
Jag kom dit och blev inropad på en gång, 10 minuter innan jag hade tid egentligen, så fick jag komma in på ett rum med en sköterska som sa till mig att klä av mig, så det gjorde jag. "BH:n med" sa hon.. hmm jaha tänkte jag, ska jag då ligga här med tuttarna i vädret och vänta på läkaren, men efter ett tag så frågar hon om jag vill ha ett linne, "jaa tack" var jag snabb med att säga.
Så fick jag lägga mig på britsen och vänta på läkaren, men öppen dörr! Tänk om jag fått ligga utan linne då!! Aja men så kom iaf läkaren, kom in i rummet, sa hej och frågade om jag varit med om det här förut, njae sa jag jag har ju gjort ultraljud när jag var gravid men inte i övrigt. Nej men då vet du hur det går till iaf då sa han.
Så började han kolla, frågade en sväng om jag kunde hålla upp armen så han fick en bild på njuren. så gjorde jag det, sen efter ett tag så sa han att "Nu är det klart, och det var väl inga större konstigheter" Så gick han ut ur rummet och säger "Hej då" Sen går han.. jag hade ju ingen aning om vad jag skulle göra då!! Skulle jag gå eller vänta på nån sköterska? Men jag klädde på mig och gick därifrån.

Så gick jag hem till Madde och Johan en sväng och satt å pratade lite. Så skulle dom åka till Valbo så jag följde med så skjutsade dom mig till jobbet efter det. 
Aaa å nu är jag på jobbet, har varit här i snart 4 timmar och jobbat 3, haft en timmes rast nu snart. Sen är det bara att köra på till kl 21 ikväll med 15 minuters rast vid kl 19...

Det jag tycker känns jävligast med det här är att jag hinner fan knappt träffa Thilde nånting idag!!  Meeen det är så det får bli :o)

I morgon är det dags för hjärnröntgen... Nervöst värre faktiskt.. man får inte ens ha mascara på sig!! alltså jag är inte nervös för att jga inte få ha mascara på mig men för att det ska vara nått allvarligt. Tänk om dom måste operera i min hjärna?!?!!

En lördag har gått..

Ja hela dagen sprang förbi känns det som. Jag trodde att jag skulle få lite sovmorgon i morse för att Thilde somnade inte förrän vid kl 00 i natt, men hon vaknade 5.30.... Så tji fick jag. Vi gick upp vid 7 och då hade hon inte kissat nånting på hela natten, då blev jag jävligt orolig ska jag säga. För nu när jag har pratat med sjukhuset den här gången när hon varit dålig så har dom sagt att det är huvudsaken att hon kissar, men så hade hon inte kissat en droppe på fan 7 timmar!!! Men jag tänkte att jag väntar 2 timmar till och har det inte kommit nånting då så ringer jag på en gång. Men det kom igång och hon kissade som tur var!

Sen har hon faktiskt ätit idag!! Hon åt en flaska välling i morse, lite makroner med korv till lunch åsså petade hon i sig bra med pommes till middag och en flaska välling innan hon somnade, så nu är vi på väg mot rätta tider känns det som, jätteskönt tycker jag, för man blir så jävla orolig när det blir så som det har varit här, att man inte riktigt kan sätta fingret på vad som är fel, man bara ser och märker att hon mår dåligt.

I natt ska vi ställa fram klockan en timme åsså, för nu går vi in i sommartid :o) Och idag skulle vi släcka ner för att spara ström. Vi höll på att glömma bort det men kom på det så vi släckte sista halvtimmen iaf, plus att vi håller nedsläckt fortfarande istället =P

Nu börjar det närma sig sängdags, Jonny är inne å duschar nu bara sen ska vi gå å sova, jag har redan sovit ca en timme framför TV:n men det räknas inte =P Annars så har det väl inte hänt så mycket mer tror jag. Joo Jonny farsa och småbröder kom och hälsade på en sväng idag. Dom ringde när dom var på väg för dom hade varit iväg å köpt en cross och skulle åk förbi här så då ville dom svänga in en sväng och hälsa på när dom ändå var i krokarna, så det var ju kul, synd bara att vi alltid håller så ostädat så så fort det ska komma nån så måste man städa i panik innan ;o) Oss i ett nötskal haha..

Nej nu ska jag avsluta det här för nu känner jag att jag kan vandra iväg hur långt som helst med det här genom att bara skriva om egentligen ingenting, bara för att jag är så trött, så därför avslutar jag nu med en stor God natt puss till alla som känner mig, åsså vill jag tala om för Madde att jag tänker på henne och lider med henne med stormage och allt, måste kännas jättjobbigt nu gumman! Men jag lovar dig, det kommer vara värt det när bebisen kommer :o)

Puss på er!

Lite kort...










Söt unge!

Nu har Thilde gjort det gulligaste på lääänge!

Hon stog i hallen och vinkade mot mig och sa "Hit, kom" Huuur sött som helst!! <3

Tjofadderittan...

Tom pung!!

Nej då, men aaa


Thilde är fortfarande dålig, har börjat hosta någe hemskt nu, det låter som när hon hade kruppen förut, så det känns lite otäckt.
Jag har bestämt mig för att Thilde får sova i vagnen i natt, så hon kan sova nästan sittandes, det blir bäst så, för då slipper hon lindrigast undan med hostan.

Men hon äter fortfarande inte nån mat eller så, hon har faktiskt ätit lite godis nu, så det är väl bra det, men ingen mat alls idag. Ingen välling heller för den delen, en halv klyfta äpple har hon fått i sig.
Som tur är så dricker hon hyfsat iaf, det är ju huvudsaken det säger dom som man pratar med på sjukhuset.  Så jag får väl tro på det då.


Nej för nu kommer jag inte på något mer att skriva! Så Hejpåre!

Torsdag 26/3-09

Idag lovade jag Thilde att vi skulle åka buss. Så vi gav oss ut, men det gick ingen buss ner på Tierp då så jag gick, plus att hon somnade så hon hade ändå inte märkt av det. Så gick vi och strosade  lite på Tierp, jag fixade en present till Anders och Mias grabben, Melwin och lite så där. Thilde hon sov hon. Så när vi inte hade något mer att göra nere på Tierp så skulle vi ta bussen hem, men så gick det ingen buss då heller så vi gick hem med :o) Så ca 2 timmars promenad blev det allt som allt idag, det känns riktigt skönt.

Men Thilde äter inte... jag köpte godis åt henne på Hemköp idag, bara för att hon ska få i sig nånting, men hon äter inte ens det!! Jag ringde sjukvårdsupplysningen och pratade med dom, men dom tyckte jag skulle ringa husläkarmottagningen, så jag gjorde det och dom vill att vi ska komma ner till akuten ikväll, men jag sa att om hon är pigg ikväll när vi kommer hem så åker vi inte ner, iom att hon trots allt inte har nån feber längre. Då kan jag vänta tills i morgon bitti och ringa då istället.



Haha jag är bra virrig jag märker jag! Jag fick ju ringa och ändra tiden till ultraljudet på magen för att jag skulle in på magnetröntgen samma dag, så ändrade jag den till på fredag istället, men så ringde dom i morse och sa att jag kunde inte komma då för att det fanns ingen läkare, dom var sjuka och hit å dit, så då ändrade jag tillbaka till måndagen, nu kom jag på att jag inte kunde då för att jag skulle på magnetröntgen, så jag ringde till ultraljudet igen men då kollade hon så det är på tisdag jag ska göra magnetröntgen!!! Såå jävla kolossalt virrig så jag tror snart inte jag hittar hem =P

Hemma från Uppsala

Thilde och jag tog tåget till Uppsala idag för att mata änderna i svandammen, och OJ så mycket fåglar det var där idag! du skulle ha varit med Madde ;o) Det var lätt 200 fåglar! Och dom kom jättenära, satte sig på min fot å grejjer, jag trodde inte Thilde skulle vilja gå ur vagnen, men det ville hon och sprang å jagade fåglarna :o)
Nej det var kul tycker jag för det gillade hon. Sen gick vi å käkade på MAX, så hon åt faktiskt lite pommes och typ två tuggor hamburgare, så det var skönt, men hon vägrar fortfarande välling :o(


Thilde äter pommes


Mammas busunge


Hej


och hå...

Sen när vi skulle åka hem med tåget så blev Angelica arg... det händer inte ofta, men då vart jag riktigt arg.
Vi stog och väntade på att få kliva på tåget, det tog ett litet tag för att det var ett par som skulle in med en rullstol först så dom var tvugna att använda hissen så jag väntade utanför. Så börjar tågvärden blåsa i visselpipan åt mig och vrålar och frågar om jag ska med, ja sa jag men jag väntar på att hissen ska komma ner igen, då kommer hon och klampar emot mig och gapar att då måste jag gå på nån annan stans för tåget blir ju sent! Jätteotrevlig ton hade hon! Så gick jag m,ed henne till en annan vagn och hon nästan slet barnvagnen ur näven på mig för att ta upp den på tåget. Hon var så jävla otrevlig så jag blev jättearg. Om det finns en särskild vagn för barnvagnar och så, så tar man ju för givet att man ska gå på där med barnvagnen, eller hur?

En onsdag som ingen annan...

Men visst är det väl så?
Ingen onsdag är den andra lik? =P Just den här onsdagen är jag hemma med sjukt barn. Hon har lite feber fortfarande! Men förutom det så är hon inye riktigt pigg, hon äter inte och är ledsen och verkar ha ont i kroppen, men igår lekte hon lite iaf :o)
Men rätt var det är så får hon ont i benen verkar det som, så hon inte vill gå.

Hon har väl nått influensaliknande kanske...
Jag tror att vi ska åka in till Uppsala idag och mata pippisarna i ankmdammen men jag har inte bestämt mig än, vi får se hur det blir.

Annars händer det inte så mycket, trampade i en spya i morse, nån av hundarna var tydligen dålig i morse.
Spike har öroninflammation IGEN! som tur är så har jag örondroppar kvar så han får sånna igen nu.

Haha ja så om man tänker efter nu:


Thilde är sjuk,




Spike har öroninflammation,





Jonny är inne på tredje dagen med huvudvärk,



och jag har min mage som gör ont =P Pigga familjen :o)




Bubba då? jo men han är nog som han brukar, lika dum som alltid ;o)

Fredag 20/3-09

Idag skulle jag åka in till stan för att handla lite. Vi bestämde oss igår för att köpa något till Thilde tills i morgon när vi ska på fest, så jag köpte en röd Hello Kitty-klänning och svarta strumpbyxor och ett par skor till det, ska knäppa kort på dom och lägga in sen :o)

Jag köpte även en tröja till mig som jag ska ha på festen och en tröja till Jonny, men jag vet inte om han vill ha den på festen eller om han hellre vill ha skjorta, men jag ville inte köpa nytt åt mig och Thilde och sen skulle inte Jonny få någonting, det kändes lite fel =P Jonnys och mina kläder köpte jag på New Yorker dom hade REA, (ovanligt huh?) Jag hittade ett par jeans till Jonny som var sååå snygga, men så var det så konstiga storlekar så jag var tvungen att gå och fråga en kille som jobbade där hur man skulle läsa dom, å då sa han att det var tjejjeans!!! Dom som hade passat så bra på Jonny, precis hans stil och dom kostade bara 99 kronor..

Då är det ju bandy i uppsala, och vilket liv det är på stan! Dom har högtalare lite överallt där som direktsänder från matchen så man hör ett liv hela tiden!

Thilde kommer iaf att bli en riktig skooman när hon blir stor, redan nu är hon ju helt tokig i skor!! Jag köpte ju nya till henne idag och så fort hon fick se dom så vill hon ha dom på sig och sen vägrar hon ta av sig dom! :o) Hon är såå söt min lilla jänta.

Hon fick gå hem en bit ifrån dagis idag och så fick hon tag i en snöboll som hon ville bära runt på så det fick hon ju, men så kastade hon den på backen och skulle ta upp den igen... det gick inge bra, hon for huvudstupa i basken och slog i både näsa och mun, så hon fick två små prickar på överläppen.

Jag har ju inte mitt smink hemma så jag var tvungen att köpa lite nu när jag var inne stan, så jag köpte en mascara, en kajal, en ögonskugga och en ögonfransböjare och det gick på nästan 400 spänn!! Men iaf så provade jag lite nu och kajalen var ashäftig!! Nästan som en eyeliner, lite halvflytande, så den blev jag jättenöjd med. Men däremot så var väl ögonskuggan lite si så där, det var en sån där "duoskugga" med en lite ljusare rosa och en lite mörkare som man ska kunna kombinera, bara det att om du först målar ögonlocket och upp till brynet med den ljusa så syns inte den mörkare, den fäster lixom inte.. värdelöst...

Jag vet inte hur jag ska göra med mina kläder tills imorgon! Jag har en svart kjol som jag ska ha, den slutar ungefär vid knäet åsså den rosa tröjan jag köpte idag, men så måste jag ha strumpbyxor också.. och jag vet inte om jag ska ha dom tjockare svarta som jag har hemma eller om jag ska ner i morgon på förmiddagen och köpa hudfärgade, ja inte min hudfärg då för då blir det vita =P men bruna då, vanliga nylon, för dom som jag har är typ stickade. Har svårt att bestämma mig helt enkelt...


Tidningen SOLO

Jag köpte tidningen SOLO igår, inte för att jag är intresserad av mode eller så utan för att det följde med rpuge :o) Sån är jag!
Men så följde det med ett reklamblad i tidningen till en skobutik som heter "Deichmann" snygga skor som är billiga! Det fanns inte ett par i reklambladet som kostade över 299 kr!!

I tidningen fanns också ett test som hette "Vem är du?" nu vet jag inte om man får skriva av text så här men jag skriver lite kortfattat iaf:
1. Vem är du - egentligen? Tänk efter vilka värderingar du har, de utgör grundpelarna i ditt varumärke. Om dina värderingar stämmer överens med ditt varumärke kommer din indentitet att bli tydligare för andra.

2. Hur uppfattas du av andra? Det här handlar om vilka signaler du sänder ut. Ta reda på vilka känslor du väcker hos omgivningen. Är du nöjd med vad de säger? Förstärk! Är du missnöjd? Förändra!

3. Vem vill du vara? Många faktorer spelar in i ditt varumärke, dina kläder är ett av dem. Vill du uppfattas som proffsig kanske du gör bäst i att lämna träningsbyxorna hemma. Uppfattas du som strikt och tråkig? Investera i ett par converse eller motsvarande för att lätta upp ett alltför seriöst intryck.

Så funderar jag... vem är jag? Hjälp mig! Vem är jag?? Uppfattas jag som tråkig av mina vänner för att jag aldrig hänger med på roliga saker?
Uppfattas jag som ful för att jag inte följer senaste mode?

Levande kläder

Jag blev lite full i skratt när jag kom in på toaletten nyss. Thildes kläder såg ut att leva! Hennes overall låg kvar där inne sen igår och hennes varmare strumpor också, så här såg dom ut:


Overallen. Det ser ut som att det är nån som ligger i framstupasidoläge :o)


Strumpan riktigt står av sig själv!

Lördag

Änteligen är det helg!!
Man saknar att kunna umgås ordentligt med Thilde i veckorna. Vi kommer ju hem från dagis strax före 18 ungefär å då är det ju bara att laga mat, sen äter vi och sen går ju hon och sover, så man träffar henne knappt i veckorna nu.

Jag ska jobba i morgon iom att jag missade i måndags när jag var med Thilde till sjukhuset så då vill jag ändå få ihop mina timmar och då fick jag möjlighet att jobba mellan 14-20 i morgon. Men det som är så dumt är ju det att det går ingen buss hem då, det går ett tåg hem kl 23, då rä vi i Tiper ca 23.30 å jag är hemma då ungefär kl 00.00 å sen ska jag ju upp på måndagen och jobba igen...  Men jag pratade med Jonny så han skulle hämta mig när jag har slutat.

Igår när vi gick hem från dagis så fick Thilde gå själv en bit och upptäckte det roliga med att plaska i vattenpölar :o) Hon är ju så söt! Haha stampar med fötterna och ropar "bada".


Thilde plaskar i vattenpöl


Thilde sur på morgonen...


Riktigt illa blev det...


Thilde myser i soffan med en piggelin


Söööötnoooosss!!!

Jaha ja...

Så har man jobbat idag igen då... Idag lossnade det lite iaf på jobbet så jag fick iväg fyra, det var jättebra tyckte min "chef" och jag fick höra många bra och positiva ord, det behövdes!

Jag har länge försökt förklara för min kära vän Madde om en bild inne på Hemköp som jag tycker ser såå konstig ut, men hon har hela tiden glömt att kolla på den, så jag var tvungen att knäppa kort på den idag för att hon ska få se hur jag menar.. Jag missuppfattade bilden på en gång jag och fick det till att den skulle föreställa något helt annat än vad den egentligen föreställde.. Se och döm själva:



Vad tycker du det ser ut som att han håller i?

Tisdag på jobbet

Shit vad man tappar stinget när det går så här dåligt! En riktig pissdag än så länge!

Jag vet fortfarande inte hur jag ska jobba idag, om det blir ända till 21 eller som vanligt, men Henrik kommer nu till kl 13 så jag får prata med honom då så får vi se hur det blir.

Uppsala

Idag har Thilde och jag varit till Uppsala. Hon skulle till sjukhuset då för att göra ultraljud på urinblåsan och njurarna, men som jag fattade av den knäppa läkaren så såg allt bra ut.

Han var bra skum den här läkaren... Kom in, visste ingenting om vem hon var eller vad det var för fel... Visste inte om hon haft urinvägsinfektion eller om hon hade behandlats för det... visste inte vad han skulle undersöka...
Så han fick gå ut till en sköterska som fick berätta för honom, det kändes ju jävligt bra :o/ Så kom han in då å började direkt med apparaten och hade på gele och grejer på magen på henne så hon blev ju närmast hysterisk! Konstigt va?
Måttligt glad man blev när man fick sitta och tjuvhålla henne när hon grinar som en stucken gris och tror att doktorn ska döda henne!
Neeej... huvva...

Jag var aldrig till jobbet idag pga det, iom att vi hade sån dum tid så var det lixom ingen mening kände jag. Så jag frågade Henrik idag om jag kunde jobba 9-21 i morgon istället men det skulle vi prata om i morgon istället sa han så vi får se hur det blir...

Thilde och jag tittade lite på änderna i svandammen idag, dom hade vaknat till liv igen! Det fanns några vakar i dammen där dom kunde simma omkring :o)
Thilde älskade dom! Dom var uppe på cykeloch gångvägen och gick så dom kom jättenära vagnen så hon blev jätteglad och bara tjöt! :o)

Vi åkte då med upptåget in och hem och det gick bra, på vägen in så sov hon en sväng, typ till Örbyhus :o) Sen fick hon sitta i vagnen hela vägen in bara för att hon inte skulle springa omkring, det tyckte hon inte någe vidare om...
På vägen hem så tänkte jag att då kunde hon få sitta bredvid mig på sätet, men det ville hon inte direkt utan hon ville ju springa omkring i tåget! Men det guck ju inte så bra, det gungar ju en del om jag säger så =P


Så glad var hon över att få sitta i vagnen :o)


Mammas älskling!

Jag såg den här fina duvan vid svandammen :o)



Änderna :o)


Söndag...

Snart börjar en ny vecka! Jag har asont i magen just nu.. det riktigt molar och värker =S

Imorgon ska Thilde till UAS, vi ska kontrollera urinblåsan och njurarna för att se så hon inte fick några skador från när hon hade urinvägsinferktionen tidigare...

Torsdag...

Nu är veckan snart slut igen... tiden går så jävla fort!!
I morgon ska jag ut med jobbet och käka lite, det ska bli grymt kul! Men lite jobbigt också att inte få komma hem förräns mitt i natten...
Jag var inte till jobbet idag för att Thilde var sjuk och Jonny skulle få rycka ut och jobba, men det blev aldrig nått jobb för honom...

Jag har så jävla ont i magen igen! På vänster sida... det gör ont så fort jag rör mig och ibland behöver jag inte ens röra mig heller för den delen.. jag tror att det är sån där äggcysta som dom pratade om på gyn som man kan få i samband med ägglossning, det är inget farligt bara att ägget inte släpper på en gång ifrån äggstocken och då blir det som en cysta som kan göra ont som jag har fattat det iaf =P

Vi har fått tid till ultraljud på Thilde nu så på måndag ska hon in.. Hon skulle ju få göra ultraljud på urinblåsan och njurarna efter urinvägsinfektionen hon hade, bara för att dom ska se så att det inte har blivit några bestående men.

Jag fattar inte, men jag är så trött nu för tiden, sover innan kl 22.30 varje kväll! Det är inte likt mig kan jag tala om, men det blir väl så när man får börja gå upp så tidigt på morgonen nu. Jag går ju upp 05.30 varje morgon nu...

Så nu är det snart dags för mig att gå å sova =P Lite tråkigt blir det bara för jag gillar ju L-Word.. men det går så sent så jag orkar inte hålla mig vaken så jag kan se det...


Segt på jobbet

Idag är det segt som fan på jobbet, folk är inte vakna än så det är inga som svarar i telefonen!
Nu på förmiddagen så har vi inte fått fram många samtal alls...Men nu är jag precis tillbaka från rasten så nu tar vi nya tag och hoppas på att det kopplar bättre :o)

Annars så har det inte hänt så mycket.. Har fått tid till magnetröntgen, men det var ett tag sen. Jag ska ju in å röntga hypofysen för att se om det sitter nån tumör eller nått där som orsakar min problem.

Iag är jag sååå virrig... jag vet knappt vart jag är =P Nej då riktigt så illa är det inte, men jag tappar bort saker hela tiden!
Vi gick p rast så upptäckte jag att min väska var borta, så jag gick för att kolla vart den var och den stod kvar inne i "ringsalen" Så det var ju lugnt, då vet jag iaf vart den är.. Så går jag tillbaka och sätter mig i soffan och upptäcker att jag inet har mobilen med mig! Så jag går för att titta efter den men på vägen till "ringsalen" igen så upptäcker jag att den faktiskt ligger i min ficka på jeansen!! Helt sjukt! Jag har ingen koll på nånting idag känns det som!

Jag bestämde mig igår för att ringa till personlig assistens kontor för att höra om jag kanske kan ha möjlighet att få jobba varannan helg eller nått för som det är nu så jobbar jag inte heltid även om jag är borta hela dagarna. Det blir bara 120 timmar i månaden och jag vill ju komma upp i heltid på 160 timmar i månaden.
Om jag kan jobba kväll varannan helg där också så kommer jag upp i 160 timmer lite drygt, det blir 6,5 x 2 = 13 timmar per helg och två helger så blir det 26 timmar till och då är jag uppe i 166 timmar toch det blir ju perfekt tycker jag :o)


RSS 2.0