Thilde är glad idag :o)

Ja idag har varit en bra dag, för Thilde iaf :o)
Jag stog och stekte kyckling och kokade ris när telefonen ringde och Jonny sa att vi skulle gå ut för att titta vad Thilde fått, det låg ute på gräsmattan. Då blev vi ju klart fundersamma, men så gick vi ut och där låg en isärplockad gungställning till henne! Först förstod hon ju inte alls vad det var, men när Jonny och svempen monterat ihop den så såg hon, och jävlar så glad hon blev!
"Egen gunga" sa hon...


Början på monteringen


Mmm det går bra!


Nu e den uppe!


Lillgungan på väg upp :o)


Thilde lekte i sandlådan hos farmor medans hon väntade


Ålade lite också



Haha dom står som uppställda! Men det är inte för att vara med på kort utan för att jag varit in och hämtat lilla gungan till Thilde och dom väntar på den =P


"Ja sitta häää"


Provsvingar lite


Gung gung...




Thilde och pappa gungar :o)


Gung gung...

Mmmm det var våran dag det.. Snart ska Jonny och Anders ut och springa, fast jag är lite emot det idag för Jonny har så ont i foten fortfarande... Men vi ska prova linda den innan så får vi se om det går bättre då :o)


Puss

Snart är det fan augusti!

Tiden går så jävla fort! Jag vet inte riktigt om jag hänger med ärligt talat. Lillasyster fyller 18 om två veckor! Den yngsta lillasystern i familjen...

Jag har ju hela tiden pratat om att jag ska spara ut Thildes lugg för att hon ska få den jämnlång, men idag klippte jag den lite, och även resten av hennes hår. Det var ingen lek vill jag lova, hon satt ju inte direkt stilla =P


Hon ser ut som att hon sett ett spöke, jag vet =P

Igår kom Thilde underfund om att hon kunde göra grimaser mot fönsterrutan :o)


Schnygging!

I lördags var Kjell och Kivki här och grattade Jonny (Thommy, Sanna, Johan och Emma var också med)


Allihopa vid "långbordet" på altanen


Thilde fick en ny tunika av farfar och "parmor"


Thilde låtsasgrina

På söndagseftermiddagen så fick vi lite besök igen. Av Madde, Johan och Robin :o) Alltid lika underbart kul att träffa dom! <3


Robin <3


Sååå söt! <3

Nej nu ska jag gå å sova... men vi hörs gott folk!


Puss <3

Jag har ju en del att berätta

Ja nu har det ju för en gångs skull hänt lite som jag kan berätta om.

Hela veckan har det varit fullt upp med främmande och städning osv.. I onsdags när han fyllde så hade vi folk här från kl 12-21 HELA TIDEN, sen hade vi lugnt en timme ungefär innan sista gänget kom. Men det är ju ändå ingen fara iom att man bara sitter ner och pratar, eller ja, servar kaffe och så också, men det är ju inte direkt jobbigt så =P

Idag har jag plåstrat om Bubba lite.. Han har två små sår på båda frambenen, jag vet inte riktigt vad han gjort, men han låter inte bli  dom så han har fått tratt på huvudet och så har jag plåstrat om honom med gasbinda och Zinkpasta..


Bubba är lite sur över att behöva ha tratt men är duktig ändå tycker jag.


Spike har ju öroninflammation igen..


Spike har ont i sitt öra...

Thilde däremot börjar bli piggare, kopporna är nästan helt borta nu och hon är som vanligt igen.

Här kommer lite kort från Jonnys födelsedag:


Allihopa =P
Från vänster: Bina, Tryggve, Pappa, Mamma, Elmo, Mommen och Jonny sen så ser man ju Thildes tofs också :o)




Thilde äter tårta

Snodde några bilder av Madde också (sorry babe ;o))


Thilde flummar


Thilde leker fisk, eller nått...


Robin hälsade på på kvällen med sin lilla familj <3<3<3


Madde och Robin <3


Amelia och Thilde


Thilde sjunger


Melvin, Thilde och Wilma

Nej nu ska jag hoppa in i duschen innan vi får främmande.. Men vi höres.
Puss <3



Älskling 30 år!

Idag har min älskling fyllt 30 år! <3

Det har varit en underbar dag med massor av främmande hela dagen. Plus att någon lagt ut en annons på blocket på våran bil... En SAAB årsmodell -05 (men dom hade skrivit -04) för 50 000...
Jaa du... telefonen ringde i ett från det att annonsen kom ut.. Helt sinnessjukt blev det!
Det var lätt 300 pers som ringde på biljävlen! Om man tog ett samtal så började det alltså tuta i luren för att nästa person ringde. Om man lät bli att svara så hann telefonen bara lagom sluta vibrera från ett samtal så började den vibrera för nästa... Till slut fick vi stänga av den och prata in ett meddelande på telesvar där Jonny förklarade att det bara var "ploj" och att vi inte hade någon bil till salu. Plus att dom hade satt in en annons på att vi hade en lekstuga som vi ville "skänka bort".. Nej det var ett bra "skämt" för det funkade verkligen.. nästan lite för bra...

Men annars så har det som sagt varit en underbar dag! Jag vet inte om jag får skriva det men jag fick en fråga om en sak idag som gjorde mig sååå glad!!!  :o)


Dagens ungdom...

Jag funderar lite över "dagens ungdom"...

Först och främst har vi sidan http://snyggast.se där det går ut på;

För tjejerna: ha störst bröst med mest u-ringning. Det spelar ingen roll om du är hur ful som helst i ansiktet! kleta på lite foundation och en massa mascara, sen tar du på dig det tightaste linnet och drar ner det så att man nästan ser bröstvårtan. Voila! du är poppis på Sveriges mest patetiska sida! känns det bra? bra.

För killarna: gärna lite magrutor och fjortisfrilla. Det vill säga, en hel del hårvax som gör att håret står rakt uppåt. Sen skadar det inte att ha hål i örat, ni vet, som david beckham? åh, där fick du lite extra poäng.

Sen har vi det senaste, bilddagbokens "i fokus" där "de snygga killarna" skriver "kommentera snygging :*" precis som om man skulle tro att det var dedikerat till en själv. "Åh, är jag en snygging? men det är väl klart jag kommentarer om han tycker det!" give me a fucking break! när tjejerna kontrar med bilder som säger att man ska kommentera. Tydligen är det viktigt att man gör det. Bilderna visar i alla fall bröst, blondt hår, lite naket och för killarna: hårvax.
Det som gör mig lite oroad är hur "dagens ungdom" verkar ha fått sig nya medlemmar. "Dagens ungdom" är nu "dagens barn" då det finns 10-12åringar som desperat försöker se ut som deras idoler. när jag var 10 år lekte jag nog fortfarande med barbie om jag kommer ihåg rätt. helt sjukt


Hittade den här texten på min systers sida på "bilddagboken.se" och var bara tvungen att kopiera.. så jävla sant!

Panik...

Thilde var lite konstig igår... hon var jättegosig på kvällen, ville ligga i mitt knä och kramas och pussas och bara mysa lixom. Men så gick hon iväg en sväng och skulle lägga sig på en kudde på golvet i vardagsrummet, hon stängde av fläkten i taket och sen gick hon och lade sig men fick direkt panik! Alldeles stel och bara skrek och grinade och var livrädd för fläkten! Jättekonstigt var det. Jag hade jättesvårt att få henne lugn igen, jag blev fan orolig att hon hallucienrade eller nått.
Men så la jag henne i sin säng när hon lugnat ner sig och så. Hon käkade sin välling där uppe och sen somnade hon men vaknade efter ca 15 minuter och gallskrek! Då hade hon sån där panik igen och var rädd för något i sänghimlen som hon har över sin säng... Jag vet inte vad det vart för fel.. men hon fick iaf följa med mig ner igen då och sen fick hon somna på min arm i våran säng istället..

Det är så otäckt när dom blir så där rädd och man inte vet varför. Jag vet inte om det var vårat husspöke som hälsade på henne igen eller vad det var...


Thilde i för stora skor

Thilde kom nyss och gick in med Jonnys tofflor på fötterna, dom såg något stora ut :o)

Idag blir en lugn dag. För min del iaf =P Jonny håller på å rakar sig och klipper sig nu sen ska han ut och brottas med altanen, Thilde och jag kommer nog mest ta det lugnt. Jag håller på å plockar och städar lite inne till och från.
Hon börjar bli lite piggare min lilltös, men när hon har lekt en del eller så så märker man att hon blir slut för då blir hon kinkig och grinig.
Annars så är nog allt som vanligt här hemma. Vaknade med både ryggont och huvudvärk i morse, men det har försvunnit nu som tur är.
Tog på mig min svarta "jätteklänning" idag, bara för att jag inte orkade kolla efter något annat =P

Sitter och blir lite arg på mig själv nu faktiskt. Jag har mage att kommentera olika stavfel som en del gör när jag själv skriver fel hela tiden! Mycket rättar jag men jag är ganska säker på att jag stavar fel eller vänder på bokstäver i texten som jag inte märker själv, varför kasta sten när man sitter i glashus lixom?

Nej nu ska jag kasta in en maskin tvätt så jag får hänga ut den i solen sen :o)

Ha en bra dag alla!

Puss <3

Jonnys 30-års present

Idag har Jonny fått sin 30-års present av mig :o)



Han ska tillbaka om någon vecka för kontroll och eventuellt fylla i lite till.. Det var svårt med färgerna för det blödde rätt häftigt då, så han ville kolla det igen. Men jag tycker den vart riktigt snygg :o)

Thilde har ju då vattkoppor nu plus urinvägsinfektion... vi var och lämnade ner urinprov på akuten igår och det gav litet utslag så nu äter hon penicillin också... Det är så jävla synd om henne. Varje gång hon kissar så vrålar hon för att det gör så ont....


Men hon försöker ju vara glad ändå lilltussan <3<3<3

Vattkoppor

Thilde har vattkoppor.. Det verkar vara så jobbigt för henne. Kliar väl överallt och feber plus att hon är förkyld stackarn..


Hon har det nog ganska lindrigt ändå, men får mer och mer hela tiden...


Prick, prick, prick...


Det är flera nu men så här såg hon ut igår morse...

TÄVLING!!

Nu deltar jag i en tävling som Joppis håller i. Här kan du läsa mer om det:
http://lofstroem.blogg.se/2009/july/tavling-2.html#comment

Thildes första "playdate"

Idag blev jag så rörd så jag blev tårögd flera gånger. Såå sött!
Det ringde på dörren här i morse (före klockan 10) Så tittar jag genom fönstret och ser en liten blond kalufs, det var Leo som bor något hus bort, han går på samma dagsi som Thilde. Så när jag öppnar dörren så tittar han ner i bron och vrider på foten och frågar "Får Thilde komma ut och leka?" Jag blev så rörd så det knöt sig i halsen och Thilde böev ju överlycklig när hon fick se Leo "Lelo" som hon säger.
Jag sa till honom att vi skulle klä på oss och sen komma ner till lekparken, för vi hade precis kommit ur duschen och jag gick i bara badlakanet fortfarande. Sen gick han utanför våran tomt och väntade. Jag gjorde i ordning lite fika att ta med, kaffe, o'boy och ostmackor. efter ett tag när jag höll på å bökade här hemma så kom han och lämnade blommor till Thilde! sååå sött!!



Sen gick vi ner till lekparken tillsammans alla tre. Jag höll Thilde i handen och Leo höll i handen på andra sidan :o)
Väl nere i lekparken så blev Leo lite rastlös tror jag så han cyklade hem efter ca 10 minuter, men kom tillbaka på en gång, så gjorde han ett par gånger. Sen kom det flera barn så dom satt och lekte i sandlådan allihopa medans jag satt på min filt och drack kaffe :o)


Fr vänster: Stella (Leos stora syster) Thilde, Hampus och Leo i blå hjälmen


Thilde välkomnar Leo efter en cykeltur


Pausar lite och äter macka


Utifall att nån skulle tvivla så vill jag bara säga att JAG ÄLSKAR MIN LILLA THILDE!!!

Regn och stormbyar

Ja herregudars vilket väder det har varit idag. Det blåste och regnade i morse så medans jag stog och väntade på bussen så blev mina byxor direkt genomblöta =P  plus att paraplyet höll på att blåsa sönder.
en del gånger när jag tittade ut genom fönstret så såg jag att det fan gick vågor i vattnet på vägen, helt sjukt!
det rann även in vatten på flera olika ställen på praktiken, så det stog hinkar lite här och var =P

Praktiken ja, det går ju bara bra där. Det är ju ganska lugnt, känns som man sitter mest hela dagarna och gör i stort sett ingenting =P Så är det ju inte men när man får sitta en halvtimme på eftermiddagen så blir man så rastlös så då känns det som att man suttit hela dagen.
Men annars så är det ju ett väldigt psykiskt jobbigt jobb.. Man är helt slut när man ska åka hem fast man inte ansträngt sig så mycket fysiskt.

Hmmm kommer inte på så mycket mer att skriva. Thilde växer pratar och mår bra. Har iof börjat trassla lite på nätterna igen och vaknar en sväng runt 5 varje morgon, lite jobbigt, men inte så farligt.  Jag tror hon har lite ont från hörntänderna uppe för ajg tittade en dag och då var hon lite röd i tandköttet runt dom tänderna, så det kanske beror på det.

Nej nu ska jag kika på mat för idag.. har inte planerat något så jag vet inte riktigt vad det blir..

Jo förrsten.. jag jobbade ju igår, som personlig assistent så då var jag aldrig på praktiken. Det var kul att få jobba  lite igen även om det också är ett VÄLDIGT lugnt jobb. Men man tjänar lite bättre då än när man bara är på praktiken.
Jag cyklade ner då. Och fy fan... måste köpa ny sadel till min cykel, jag är alldeles öm i rumpan ( jaa inte I, men på skinkorna då)

Nej nu laga mat. Puss på er!

Fan också...! varför...?

Jag var verkligen inte förberedd på det här. Det kom som en chock! Fan också...! varför...?
Om det blev så utan att man märkte nått så skulle jag inte veta nått och därför inte bry mig, men när det blir så här äckligt tydligt...  Fan också...!

Idag när jag var på praktiken så kände jag mig lite konstig så helt plötsligt får jag värsta störtfloden i trosorna, blöder ner hela bindan och trosorna, det fan rann ur mig! (ursäkta samtlasämnet men aaa...) Så fick jag gå in och duscha på praktiken och sen var jag tvungen att ringa sjukvårdsupplysningen... Jag hade fått missfall var dom väldigt säkra på. Så jag fick åka hem efter duschen och lägga mig å vila lite.. vart ju helt slut i kroppen, för det kom massor med blod.. lätt över en liter allt som allt...
Så nu blir jag hemma resten av veckan, dels så skäms jag lite och dels så mår jag så jävla dåligt över det. Vi hade ju inte planerat att skaffa barn på något vis, vi kan inte få ett till barn nu, vi har inte råd med det, men ändå så känns det så tomt och så fel...
Som tur var så kan ju inte "embryot" ha varit så stort... jag hade ju ägglossning för ca 2 veckor sen bara, men ändå...

Fan också...! Varför...?

RSS 2.0