Egentid

Ja det har jag just nu... Thilde, Simon och Jonny ligger och sover så jag har hunnit äta frukost i lugn och ro och ringt sjukhuset och bokat tid för borttagning av agrafferna, inget jag ser fram emot!! Men jag ska iaf vara där kl 13.30...

Simon har både ätit dåligt och sovit dåligt i natt, jag tror att det är för han är lite snorig. Jag försökte "suga ut" snor på honom med en sån där blåsa, men han har sån liten näsa så den gick inte ens in! Men han måste äta ordentligt sen nu när han vaknar för annars exploderar mina tuttar tror jag =P
Det känns så skönt att det fortfarande funkar bra med amningen! Jävligt bra känns det faktiskt.

Såg nyss ett program som handlade om sengångare, fan va söta dom är! Men det var en stackare som vart jagad i träden av en puma... Vet ni vad han gjorde? jo, släppte taget om grenarna och hoppade i vattnet, gissa om han såg eländig ut efter det!
Dom sa där att för att förflytta sig 30 meter så behöver dom en hel dag!!! en hel dag för 30 meter! stackars djur...

Jag funderar lite över hur det ska bli här hemma när Jonny börjar jobba igen... Hur ska jag få Thilde att inte känna sig utanför? Simon äter ju varannan timme, och då äter han i ca 30 minuter sen tar det ett tag för honom att somna så jag kan lägga honom i vagnen, då har jag ca 1 timme som jag kan ägna åt Thilde där hon trots allt måste tänka sig för med ljudnivå och allt. Han är ju väldigt tålig och vaknar inte när hon leker och så men ändå.

Nej nu ska jag upp och lägga mig en sväng igen, dom vaknar väl snart iaf mina underbara barn! <3

Puss <3

Hormoner, hormoner

Ja nu är det mycket hormoner i omlopp i min kropp tror jag...
Jag vill bara gråta just nu, men jag vet inte varför, om det kanske är för att jag saknar Jonny och Thilde eller vad det är. Men jag får sitta och kämpa med tårarna hela tiden. Eller är det kanske pga hockeyn?

Har iaf passat på att knäppa lite kort på Lilleman med webbcammen på laptopen, det vart faktiskt riktigt hyfsat :o)


Kärlek! <3

Puss <3

Mys!!

Jag bara älskar att mysa :o)

Det är så gosigt att mysa med allra helst bebisar, dom luktar så gott!

Thilde tycker också om att gosa, hon brukar stå bredvid när jag ammar Simon och smeka honom på huvudet eller hjälpa mig att hålla i honom, (hon sätter då sin hand på hans rumpa) Hon är så jävla duktig!! Men man märker att hon blir fundersam ibland, hon funderar nog mycket över varför han hela tiden ska vara hos mig... Men hon är världens bästa stora syrra! <3
 
Vi fick åka hem i torsdags som tur var, jag hade blivit tokig om vi skulle ha behövt stanna längre!
Jag känner ju att det är lite annorlunda med värk i såret och så sen vi kom hem, man är mycket mindre stilla, så det har börjat blöda lite vid ena niten och så, men det tar jag gärna! Orkar inte vara för stilla heller. Dom där dagarna på sjukhuset pajade min rygg totalt!! Kan knappt gå rak i ryggen ibland för musklerna känns helt förtvinade. Men det hämtar vi ikapp snart hoppas jag!

Just nu sitter jag och väntar på att Simon ska vakna så jag får gosa lite och så ska han få äta, sen ska jag in i duschen, det ska bli så skönt.
Tänkte först ta med honom in men känner att jag vill ha Jonny hemma då, är fortfarande ganska klen och så =P Sen måste ju nån hålla Simon varm medans jag torkar mig och klär mig och så, så det får bli en annan dag :o)


Här är webbisbilden som vi tog på BB.

Ska knäppa mer kort sen och lägga ut, vi har varit dåliga på att knäppa kort hittils, men det kommer!

Nu vaknar Lilleman så nu ska jag gosa!!!!

Puss <3

Hoppas på bra järnvärde

Ja det är det enda det hänger på just nu, om vi får åka hem idag eller inte. Barnläkaren har varit här och gjort 72 timmarskontrollen på Simon och allt såg bra ut. Så nu bara väntar vi på besked om mig och mitt järnvärde och hoppas att vi får åka hem idag!!! <3
Jag fick ju två påsar blod igår så det borde ju vara bättre tycker jag. Både USK:an och Jonny sa att jag fick lite färg i ansiktet redan efter första påsen och att efter den andra så såg det riktigt bra ut. Jag känner mig riktigt pigg nu faktiskt. Klart man är trött och så ändå, men de beror ju lite på störd nattsömn också =P

Jag hoppas hoppas hoppas!!

Just nu ligger Jonny och Simon och myser på sängen här. Snart är det dags för lunch. Jag börjar bli bra hungrig nu. Det fanns inga tallrikar rena i morse så jag kunde inte äta nån fil, utan det vart bara mackor.

Det är fullbelagt här på BB nu. Och det larmas hela tiden! Tycker synd om personalen faktiskt, dom har fullt upp. Springer som jag vet inte vad i korridorerna,

Nej nu ska jag ta en liten promenad här i korridorerna. Jag vill åka hem nu!!

Puss <3

Vår lilla Simon är äntligen här!!! <3 <3 <3

Ja nu har Simon kommit ut äntligen.
Vi är kvar på sjukhuset men hoppas på att få åka hem imorgon åtminstånde.

Simon vägde 4090 gram och var 53 cm lång, alltså exakt lika lång som Thilde och precis 1 kg lättare :.o)

Jag saknar min Thilde så det gör ont i hjärtat. Lilltussan...

Tänkte bjuda på en bild på Simon också på en gång när jag skriver :o)


Simon "Simpen" Helmefors 1 dag gammal

Thilde mitt hjärta.. mamma kommer hem till dig snart! Saknar dig så jag gråter så fort jag tänker på dig!!! <3



Puss på er! <3

Mindre än 12 timmar kvar till operation

Ja fy fan alltså...
Jag trodde den här helgen skulle smyga sig fram jag, men tji fick jag. Den har ju sprungit fram!!! Det är ju redan kväll!
Thilde är lämnad hos farmor, hon ska ju sova där nu när vi är borta oh hundarna är i Skärplinge. Så det är bara Jonny och jag här hemma nu... Känns jättekonstigt!!!

Så får vi väl se imorgon hur det går då... Lägger ut bilder här på bloggen så fort jag kan!

Puss <3

Inför snittet

Idag kom jag på att jag måste köpa stödstrumpor inför snittet på måndag. Sånna som man köper på apoteket, som stängde kl 14 idag. Men vi ska åka in till Gävle imorgon, där har apoteket öppet mellan 12-15 vid sjukhuset.

Har packat väskan som ska med till BB så vi har kläder med oss till bebis. Ska ta och packa en väska till mig också.

Jag kan inte låta bli att börja gråta så fort jag tänker på att jag inte ska få träffa Thilde på så länge... Det känns så hemskt att åka ifrån henne nu när hon är dålig också. Igår kväll började hon klaga lite över höger örat också, så hon börjar ju få ont av öroninflammationen också. Men den var ju så lindrig så hon inte behövde penicillin sa dom på sjukhuset så vi får väl hoppas att det stämmer då!

Just nu sitter vi och kollar på hockey på 5:an. Djurgården spelar inget vidare än så länge.. Men så har det bara gått några minuter i första perioden också. =P Vi får hoppas att dom rycker upp sig. Det blir ju också lite mer spännande om kanske HV får vinna nån match också, för då blir det ju fler matcher att titta på, alltid lika spännande! :o)

Idag ska jag böka in bebbens kläder i byrån så det är klart tills vi kommer hem.

Jag måste berätta om i natt förresten. Jag vred till vänster ben så det gjorde asont i ryggen och sen när Thilde vaknade en sväng och jag gick in till henne och satte mig på stolen så höll jag på att börja grina för att det gjorde så ont! Lika så sen när Thilde gick in och la sig i våran säng så gick jag på toaletten och det vart lika där! Jag fick sitta på ena skinkan för annars så höll jag på att ramla av för att det gjorde så ont!
Sen när jag skulle lägga mig i sängen så fick jag inte upp benet, tårarna bara rann för att det gjorde så jävla ont! Jag fick lägga mig ner i sängen och hjälpa till och lyfta upp benet i sängen för att komma i säng igen... Jag grinade som en gris för att det gjorde så ont och Thilde började grina hon med för att jag grinade, tussan <3
Men sen när jag vaknade så hade det släppt som tur var, men jag vart jävligt rädd måste jag säga!

Tänk, om ca 40 timmar så är bebis ute om dom följer tidsplanen på sjukhuset vill säga.

Puss <3

Bara 4 dagar kvar!

Ja om 4 dagar så har vi bebis här. Bara hoppas man överlever!

Vi var in till Ackis idag för inskrivning och fick information och även träffa läkaren som ska operera och även narkosläkaren. Så det känns bra, man känner sig lite bättre förberedd nu på något vis. Men jag kan ändå inte låta bli att få lite panikkänsla när jag tänker på vad som faktiskt ska hända! Jag är inte riktigt beredd än känns det som. Det har gått så fort!

Mormor ringde idag för att ska lycka till inför måndagen. Det var jättelänge sen jag pratade med henne! <3

Igår kväll var vi till akuten igen med Thilde för hennes hosta. Efter många timmars väntan så fick hon inhalera adrenalin och så fick hon kortisontabletter men det hjälpte inte ett dugg, hon hostade precis lika illa i natt som var iaf. Men idag har hon varit lite bättre så vi ska prova i natt igen för att se hur det går. Jag vet inte riktigt vad man ska göra. Läkarna verkar ju inte heller veta.

Thilde fick vara hos Madde och Robin idag när vi var in till stan. Tack så mycket för hjälpen gumman!! <3 Vad gjorde jag utan dig?
Fick med mig två proppfulla kassar med barnkläder hem också :o) Det är så roligt att titta på dom små plaggen <3

Imorgon ska vi gratta Wilma som fyllde år tidigare i april, men innan det så ska vi in till stan och fixa och dona lite, måste köpa lite nappar och även nappar till flaskorna utifall att. Jag vill ha NUK-napparna, dom var så jäkla bra till Thilde.

Sen vi åkte från ackis idag så har jag haft en hel del förvärkar som gör jävligt ont så vi får se, bebben kanske tittar ut före måndag =P Nej då, så pass ska det väl inte bli, men jag får onda onda sammandragningar om jag sitter tokigt har jag märkt. Men slemproppen har ju släppt lite i taget ett bra tag nu så vem vet?
Jag lovar att försöka uppdatera er om läget så ofta jag kan =P Om jag inte skriver här så skriver jag ju på facebook när jag kan :o)

Nej nu ska jag ta och göra mig klar för kvällen tror jag. Känner mig väldigt trött. Jag har ju knappt gjort någonting alls sen vi vart magsjuka för två veckor sen, så minsta lilla nu gör att man blir helt färdig.

Såå.. God natt på er!
'
Puss <3

Ingen vanlig dag!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är Maddes födelsedag, hurra hurra hurra! Grattis på födelsedagen gumman! <3

Thilde är hostig som fan nu, hostar och grinar mest hela dagarna, jag tycker så jävla synd om henne. Varje morgon har hon feber men den försvinner underligt nog under dagen, vet inte om det är för att hon får ipren eller vad det är, för den kommer inte tillbaka även fast iprenen går ur kroppen.

Idag  är det alltså tisdag. imorgon är det onsdag. På torsdag är det dags att skrivas in på sjukhuset för snittet på måndag. Vart fan har tiden tagit vägen?!

Idag var mamma och Bina förbi en sväng och hälsade på. Alltid lika skönt att slippa sitta själv hemma hela dagarna när Jonny jobbar.

Annars händer det inte så mycket.
Vi missade Robins kalas i söndags för att Thilde var dålig, då satt vi nere på akuten istället med lilltussan. Där kollade dom även hon hade stjärtfluss, dvs halsfluss i stjärten. 
Imorgon fyller Robin 1 år!! Tiden har gått så jävla fort, jag fattar inte!!! Var det inte igår han föddes?

Thilde och jag har badat och duschat nu på kvällen, hon hostade så hemskt och inget annat hjälpte så då fick hon hoppa i badet.

Nej nu ska vi mysa lite innan vi ska krypa i säng.

Puss <3
Nej nu vet jag inte

7 dagar kvar imorgon!

Ja det är helt sjukt, men imorgon är det bara en vecka kvar tills bebben faktiskt kommer!

9 dagar kvar!

Ja om man räknar med morgondagen så är det bara 9 dagar kvar tills bebis kikar ut. Helt galet så nervöst det känns! Thilde verkar iaf se fram emot att bebben ska komma. Hon brukar själv prata om det. I veckan har vi varit magsjuka här hemma. Jag vart sjuk på långfredagen medans vi var på påskmiddag. Kände att jag fick feberfrossa och ont i magen. Men jag klarade mig ganska bra ändå, kräktes bara en gång men hade feber i 3 dagar och diarré i 5! Thilde vart sjuk på söndagen men vart pigg på måndagen men tisdagen var det kört igen. Hon kräktes hela natten i stort sett. Nu är hon bättre men har fortfarande ont i rumpan sen all diarré. Efter magsjukan så vart vi förkylda som sjutton, jag har hostat så jag knappt får luft ibland. Thilde är också småhostig och snorig. på söndag ska vi på kalas är det tänkt. Robin har ettårs kalas då :o). Det ska bli skoj! Nej nu blir det sängen. Ha det bra alla! puss <3

RSS 2.0