Eeeh sorry =P

Nämen hej!
Det var inte igår :o) Jag vart så inspirerad av att andra skriver blogg igen så jag hakar väl på igen jag med :o)

Mycket har hänt, barnen blir stora, det är snart jul, visserligen uten en gnutta snö än men det kommer väl...?

Jag jobbar och står i, det är väl största anledningen till att jag inte skriver lika mycket, tiden räcker liksom inte riktigt till känns det som. Men idag är jag ledig för att sen jobba lörd-torsd.

Ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska skriva för att inte glömma bort något så därför skriver jag inte närmare om nånting utan nu tar vi det härifrån och framåt :o)

Simon är ju nu 20 månader, snart 2 år!! Thilde, min lilla Thilde fyllde 4 år i oktober! Det är så svårt att förstå att tiden går så fort. Jag kan ibland kanppt fatta att jag faktiskt är 2-barnsmor kan jag säga.

Hmm vad mer? Någon som det senaste året kommit att betyda allt mer för mig så är det min syster Cissi. Hon ställer upp i vått och tårrt! Vare sig det gäller, skjuts, barnvakt eller annat, tusen tack gumman, vad gjorde jag utan dig?! <3

Musik, musik musik, det är i stort sett det som kretsar i mitt huvud nu för tiden, musik, barnen och ja annat också så klart ;o)  Men det är det som tar störst plats i mitt liv just nu :o)

Tänkte bjuda på lite bilder också :o)


Här har vi bustrollet Simon <3 Det är inte lugnt i 5 minuter när man har honom i närheten, full fart hela tiden. Det är underbart! <3


Thildetussan <3 Hon börjar bli så stor mammas jänta!! <3

Det var barnen det ja... Hunden som numera är själv, mår bra och frodas, han blir nog lite tjockare för var dag som går känns det som ;o) Han tog det här med att bli ensam mycket bättre än vi trodde faktiskt.


Mina grabbar i somras <3


Puss på er! <3

RSS 2.0