101122

Ja nu var det ett tag sen jag skrev igen. Det har hänt en del men jag kommer säkert inte ihåg att skriva om allt.

Kan ju börja med att berätta om helgen, vi var ute och grillade, jag, Jonny, Thilde, Simon och Hampus, det var riktigt mysig!! Vi åkte till ett ställe som jag inte kommer ihåg just nu vad det heter(kom på innan jag hunnit skriva klart inlägget iaf, det heter Lindbergsviken), iaf så fanns det vindskydd och grillplats där så vi tände grillen och grillade korv och mashmallows :o) Thilde var för feg för att smaka mashmallows men när vi kom hem så bara tjatade hon om att hon ville åka ut och grilla sånna igen =P

Lite bilder:


Simon i vindskyddet

Hampus och Thilde busar i snön

Elden

Hela grillplatsen

Thilde gick inte med på att knäppa ett nytt kort fast det här vart så dåligt, då vart jag så här glad:

=P


Jonny försöker ge lite extra fart åt glöden ;o)

Har knäppt lite mer bilder den senaste tiden som jag också tänkte dela med mig av:


Det här är en så klockren bild på Simon, den visar honom som han är när det är full action här hemma, ett riktigt litet bustroll är vad han är :o)


Thilde och Madde <3


Flum <3


Simon på öppna förskolan <3


Bubba och Spike <3

Nej nu får det räcka med bilder.

På torsdag ska jag på begravning, då är det dags för jordfästning av kära morfar Berra <3

Puss <3


Babycafé

Japp, igår var det tisdag vilket i min bok innebär babycafé. Det är så roligt att gå dit! Man verkligen ser att Simon gillar det så mycket.

Jag knäppte lite kort då också för en gångs skull.


Simon leker <3


Sitter i "lekpölen"


Simons kompis Embla


Dom gillar ankorna båda två :o)

Jag pratade med Helena som håller i öppna förskolan så imorgon, torsdag, ska Simon få leka naken där ;o) Det ska bli kul att se reaktioner från honom :o)

Igår kom första snön också! Precis när vi skulle hämta Thilde på dagis, så bussen vi skulle ta ner kom aldrig utan vi fick gå ner så då hann vi inte med bussen hem 14.10 så jag fick ringa efter granen så kom han och hämtade Thilde iaf, Simon och jag gömde oss på Lidl tills bussen efter gick :o)


Snö! <3

Nej nu ska jag käka frukost och busa med barnen!

Puss <3

Lite uppdatering

Ja nu var det ett tag sen jag skrev igen. Barnen vart ju sjuka, men nu är dom friska igen. Thilde har lite hosta på nätterna bara.
I morse när jag vaknade så gonade det skit om lillkillen, han hade bajsat ner hela sig! Så det vart en dusch/bad i handfatet på toaletten ;o)


Simon tycker det är superroligt att bada :o)

Annars så har jag städat och haft mig mest hela dagen, städat lite, busat lite med barnen, ätit lite, matat lite tvättat lite och städat lite, så kom mamma och Bina hit på fika en sväng också så det är ganska mycket städ kvar ändå =P
Sorterade ur leksaker från leksakshyllan vi har nere i vardagsummet, den var överfull! Så en plastpåse full med leksaker plockade jag bort. Jag vill ha nätkorgar att sätta i hyllan, som man kan stoppa ner leksakerna i, så det inte ser så rörigt ut. Så det står på önskelistan, likaså ett platt dammsugarmunstycke och doftkulor att lägga i dammsugarpåsen :o)

Helgen var lugn, vi var bara hemma och tog det lugnt. Jonny var ju ledig i tre dagar så det var skönt.

Lite mer bilder från de senaste dagarna:


Ute på promenad i kylan. Jag gick hemifrån med två barn men halvvägs hem så vart det bara Simon kvar =P Jonny kom precis hem från Börje så han hämtade upp Thilde för hon ville åka bil med pappa :o)


Thilde spexar <3


Simon härjar <3


Love is in the air <3


Sötnosen! <3

Ja det var lite uppdatering som sagt. Juste!! Simon försöker dra sig fram på golvet nu när han sitter. Han drar sig fram med händerna lilltussen :o) Han kommer ju inte särskilt långt men han har ju precis börjat med det så :o)

Nej nu blir det till att sätta Thilde i badet och hoppa in i duschen själv. Simon fick ju sitt i morse han så han slipper nu om jag inte tar in honom i duschen en sväng sen bara för att han tycker det är så roligt, det återstår att se :o)

Ha det bra i kylan!

Puss <3

TÄVLING igen!

Jag hittade en till tävling med den störtsköna snubben Dennis M den här gången är det en tävling där man kan vinna tandblekning, någonting jag verkligen skulle behöva :o)

TÄVLING!

Jag är med i en tävling!!
Jag råkade ramla på en så jävla skön kille som har en tävling och vinnaren vinner en "onepiece". Självklart måste man ju försök iaf ;o)
Här är länken till tävlingen: Tävling


Älskade barn! <3


Onsdag 101103

Usch vad fort tiden går! Det är snart första advent! Samtidigt som jag fasar lite över det så ska det bli ganska mysigt, för jag gillar julen, med alla lampor och tomtar och mysighet som blir :o)

Idag har vi inte gjort knappt nånting här hemma.. Det har regnat hela dagen! Jag hade tänkt ta en promenad ner och handlat men har inte velat ta ut barnen när det regnar så hemskt... Ska vi ta bussen ner så måste Thilde gå eftersom det inte är säkert att det är en buss där syskonvagnen får plats, och då blir ju hon alldeles dyblöt! Så nej, det vart inget sånt idag...

Har knäppt lite kort här hemma har vi gjort. Simon stackarn fattar ingenting med blixten, han ser helt vettskrämd ut på alla kort tussen =P


Thilde åt för ovanlighetens skull en jätteportion mat till lunch <3


Simon gladfis! Åt mos och korv till lunch idag <3


Thilde visar Simon hur man klappar händerna <3


Thilde busar med Simon och låtsas sova för att sen skrämma honom :o)


Försökte även få kort på mina hundar =P Det här är Spike.. han är ganska svår att knäppa kort på för han blir så till sig så han antingen ylar eller slickar sig om munnen på alla kort, det här vart någorlunda normalt iaf =P


Så här ser de flesta korten på honom ut =P


Också ganska fint även om han ser ut att ha flera mil lång nos här =P


Bubba skäms mest när man ska knäppa kort på honom.



Blir han inte generad så bröstar han upp sig


Båda hundarna älskar att mysa

Nej nu ska jag kolla om det är uppehåll så vi kanske kan lyckas ta oss ner och handla lite mjölk...

Puss <3

Puppies <3

Mera kort på valparna, speciellt för bingodamerna ;o)






















bussresa avklarad idag

Japp idag tog vi en längre bussresa, jag och barnen. Vi åkte hem till mamma och pappa och hälsade på.
Dom fick ju valpar här, 7 stycken, men nu är det bara 3 st kvar och oj så söta dom är! :o)
Thilde busade och mös med dom, men tyckte det var lite otäckt när dom hoppade. Simon älskade när dom kom och nafsade honom i händerna för han är så killig i just händerna, så då skrattade han högt :o)

Annars har det inte hänt så jättemycket, barnen blir bara bättre och bättre från sina förkylningar som dom åkte på, så det är ju skönt.

Simon har lärt sig klappa händerna nu! Han är så mallig över det. Det första han gjorde i morse när han vaknade var att klappa händerna tussen <3
Thilde är så duktig och försöker hjälpa till att lära honom olika saker :o) Hon är en duktig storasyster <3


Mina busungar <3


"Får jag titta lite närmare på den där?"


Tramsmaja 1


Tramsmaja 2


Syrran killas <3


Thilde fick en ny "mobiltelefon" med en tidning i helgen, hon är sååå mallig över den, så då skulle vi knäppa kort på henne med den, då vart det så här, så bad jag henne se lite glad ut så då vart det så här:


Gladfisa! <3


Thilde gosar med Difelina hemma hos mormor och morfar <3


Simon är inget större fan av blixt på kameror ;o)


Valpen ville också vara med på bild :o)


En av valparna, dom är så söta!


Thilde busar med en av valparna <3


Simon, tröttfis <3

Så, nu fick ni lite bilder att gotta er i också :o)

Puss <3

RSS 2.0