Saknar...

Det är helt galet så jag har börjat tänka på människor jag har förlorat den senaste tiden...

Bland annat min en gång bästa vän.. jag kan inte fatta hur det kunde bli som det blev!

Men ändå mest så saknar jag farmor och farfar... Tänk om dom hade fått leva och få träffa sina barnbarns barn. Så lyckliga dom hade blivit!
Jag kommer ALDRIG komma över att jag inte fanns här hemma när farmor gick bort.. att jag inte hälsade på henne på slutet utan tog nästan avstånd ifrån henne istället. Jag vet inte om det är att jag skäms över hur jag betedde mig då på slutet som gör att jag inte klarar av att åka till minneslunden och hälsa på dom.. Jag vet inte, men någonstans inom mig så tror jag att det har med det att göra.

Ni ska veta att jag verkligen önskar att jag kunde få träffa dom en enda gång till bara för att tala om att jag älskar dom och verkligen ångrar att jag inte var och hälsade på på slutet...

Jag älskar er!!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

<3<3 puss

2009-08-21 @ 00:16:11
URL: http://madeleinesaraandersson.blogg.se/
Postat av: Eloise

Jättefin blogg! Gillar stjärnorna i bakgrunden!



Vill du bli veckans blogg? Eller vinna ett par snygga skor? Isåfall är det bara att klicka dig in på min blogg och läsa och kommentera.



Kram!

2009-08-23 @ 12:16:05
URL: http://putasmileonyourface.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://beccablond.blogg.se/ är fejk! hon fejkar en brud ifrån USA vid namn Ruby Grace.. såg att hon har kommenterat hos dig, skulle bli jätteglad om du langade hennes ip nummer, behöver det nämligen!



//tack på förhand.

2009-09-15 @ 15:09:57
URL: http://decembermirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0