Bara Thilde och jag idag...

Ja idag ska Jonny (nej just det, jag glömde! Snutte) och Anders iväg och spela på ett bröllop så Thilde och blir själva hemma hela dagen. Dom har nyss åkt (kl 13) och ska spela till kl 01 i natt så han kommer väl hem fram emot 3 nån gång i natt.
Fast jaa, nu lurades jag allt lite, helt själva blir vi inte för jag ringde nyss till Mia så hon, Wilma och Melvin kommer hit när Thilde har vaknat så dom kan leka lite. Thilde har tjatat om att leka med Wilma ända sen vi var dit sist, jag tror hon tycker om Wilma :o)

Igår-kväll så var Benny, Mia och Amelia hit. Det var riktigt trevligt. pojkarna höll sig ute i garaget medans vi mammor höll oss inne med barnen :o)
Jag måste bara få berätta om den dagen...

Vi visste ju att dom skulle komma så jag ville städa lite, vi har det ju inte så välstädat i vanliga fall ^^. Så jag höll på där och fixade och donade, men så blev klockan fram mot 13 så Thilde skulle sova. Så jag la henne för att sova medans jag dammsög. Så jag hörde innan jag började att hon kinkade lite där uppe, låg och pratade lite, grinade en skvätt och så där, men jag lät henne hållas. Så dammsög jag och flyttade fram soffan och dammsgö bakom den också. Så  jag stängde ju av dammsugaren lite då och då och då (och då och då och då =P) hörde jag att hon var tyst där uppe. Men så när jag hade dammsugit hela nedervåningen så vaknade hon, så jag gick upp och hämtade henne för jag tänkte att då har hon ju sovit klart.

Aa så gick eftermiddagen, främmande skulle komma kl 19, och Thilde blev bara kinkigare och kinkigare och grinade och hade sig. Helt plötsligt så grinar hon bara, så hon riktigt snyftar och kunde inte lugna ner sig, för hon ville "leka milia" som hon sa.
Jag satte henne i soffan en sväng för att gå och hämta papper att torka hennes näsa med för hon är ju lite förkyld och snorig så. Men när jag kom tillbaka så hade hon somnat framstupa i soffan! Det såg ut som att hon bara hade somnat och ramlat åt sidan!


Då var klockan 19.15 ungefär så då gick jag upp och la henne, så hon sov när främmande väl kom!
Men hon fick bara sova ca 45 minuter då, så jag väckte henne kl 20 sen.

Så lekte Amelia och hon jättefint med dockor och grejer, men sen började töserna bli trötta... Och då  vart det helt plötsigt inte så kul längre =P
Amelia blev lite sotis när Thilde skulle sitta hos Mia, som då är Amelias mamma, så hon gick fram och försökte putta bort Thilde, men när inte det gick så slog hon på henne istället. Mia höll ju bort henne, men nån smäll fick hon in, och Amelia vart ju så arg så hon började grina och Thilde böev ju så förtvivlad så hon började grina, hon förstod ju inte varför Amelia slog henne! =P Då vart det lite kaos. Men Amelia kom och sa förlåt sen och gav Thilde en kram och så lekte dom vidare.

Men efter et tag igen så gick Amelia fram och knuffade ikull Thilde så hon satte sig platt på rumpan... Thilde blev ju ledsen igen då och Amelia också för hon förstod ju att hon gjorde fel...  Så då vart det tårar igen, och precis då kommer papporna in från garaget! Hahah vilken syn det måste ha varit!
Men sen gick det ju bra igen, fast Thilde blev rädd för Amelia så hon satte sig ner på huk så fort Amelia skulle gå förbi henne :o)

Kommentarer
Postat av: Madeleine

jag ska lära thilde att andvända jörgen :D ha en trevlig kväll gumman <3 puss puss

2009-06-13 @ 14:53:37
URL: http://madeleinesaraandersson.blogg.se/
Postat av: Angelica

HAha ja du får göra det tror jag.. för just då visste hon INTE vad hon skulle göra, satt bara och tittade =P

Puss <33

2009-06-13 @ 22:34:26
URL: http://ejlila.blogg.se/
Postat av: ann

Vore kul om du slängde in en rös/kommentar på vilken outfit jag kan ha på mig i inlägget under :D (om du inte redan gjort det så klart) Pusss&Kraam!

2009-06-14 @ 10:38:03
URL: http://annnguyeen.blogg.se/
Postat av: johanna

svar ; tack så jätte mycket :)

2009-06-14 @ 14:17:18
URL: http://lofstroem.blogg.se/
Postat av: johanna

svar; haha ja såg de:D tack så mycket

2009-06-14 @ 18:56:39
URL: http://lofstroem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0