Thilde är dålig

Ja hon är sjuk stackarn.. Sitter här i soffan och tårarna bara rinner på henne, hon orkar ingenting. Nyss hostade hon upp en alldeles gul slemklump och då fick hon panik! Hon fick väl ingen luft tussan...

Vi ska åka ner till akuten nu alldeles strax, det går nån buss ner till kl 13 nånting... 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Angelica. Nu var det ju så här att Jonny skrev på sin blogg vad han ansåg vad man skulle göra . Och jag skrev ner mina funderingar på vad jag ansåg var fel inget annat det har ni läst in själva . Vad jag mena var att hon är för liten att förstå att man inte får slåss först utan bara om nån annan gör det först. jag måste få ha en åsikt om detta annars så skulle han inte ha skrivit inlägget. ett ex. bara om ni kommer hem till robin och madde och robbin är lite sur och så tycker han att thilde tar för sig alldeles för mycket . han blir sur och knuffar eller biter thilde så hårt han kan. ska då thilde som är mycket större än robin få bita eller knuffa tillbak då . jag menar att hon förstår inte att hon är större än honom utan hon gör bara som ni säger hon försvarar sig. det kan bli hemska konsekvenser av det. men ni gör precis som ni vill och jag ska absolut inte störa er något mer eftersom det var eran vilja som Jnny skrev. hoppas allt går bra och att ni får ett bra liv tillsammans. en sak bara du vet vad jag har för agg emot jonny jag vill inte att du ska hamna i trubbel men leta lite i din hjärna så kommer du på det.

2010-02-11 @ 12:31:32
Postat av: anna

hej jonny skrev på sin blogg vad han ansåg vara rätt . jag höll inte med riktigt men menar inte för den skull att ni har fel. utan det ända jag vill var att ni skulle tänka på konsekvenserna av att ni säger att hon får slå tillbaka . hon är för liten att förstå innebörden av det. ett ex bara ni hälsar på hos madde och robin . vi säger att robin är på dåligt humör och vill inte att thilde ska röra hans saker. han knuffar eller biter thilde ska hon då som är mycket större än robin knuffa eller bita tillbaka tycker du. hon gör säkert det för hon vet inte att man inte ska vara dum mot dom som är mindre. men eftersom ni har sagt åt henne att hon får slå tillbaka så gör hon det.det är bara det jag menar , men ni ska slippa mig eftersom ni ville det båda två enligt jonnys inlägg. ni får ha ett bra liv och hoppas allt går bra med bebisen . och en sak till DU vet varför jag inte gillar jonny så mycket . gräv lite i din hjärna så kommer du nog på det. jag var i samma situation som du vet.

2010-02-11 @ 12:42:59
URL: http://eekans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0