Söndag 101010

Jamenjuste! vilket datum det är idag då! :o)
Imorgon fyller ju Thilde 3 år men vi började fira henne redan idag, så i morse när hon vaknade så stod en present från oss och väntade i vardagsrummet. Ett skötbord för dockor där man även kan bada dom och det finns skåp och grejer på den, 3 dockor och lite dockkläder, en spjälsäng för dockor och även lite tillbehör och lilltjejen vart som i extas :o) Hon gillade verkligen dockorna. Sen kom Mommen och Elmo och av dom fick hon en röd Labandress och även Simon fick en Labandress av dom, så dom vart så fina sötungarna så!
Efter det så kom Hampus hit med en present till henne, av honom fick hon en sulky för dockor, efter en stund så kom även hennes farmor med karl och Thildes faster med sambo och av dom fick hon en barbie, en bratzdocka, mimmi med bil, ett slott med gubbar till. Överlycklig tös igen :o)
Sen när dom gick hem så stannade Hampus kvar och lekte en stund och så kom även Felix hit och lekte en liten stund, sen skulle vi äta så då gick dom hem. Madde och Robin kom hit och åt med oss idag, dte vart potatisgratäng och fläskfilé med bea, snuskigt gott!
Av Madde och Robin fick hon en massa pennor och glitterlim att måla med, så det ska vi sitta med lite imorgon har jag tänkt :o)

Det var en trött Thilde som somnade i fåtöljen redan kl 20.15 :o)

Tyvärr så har vi ingen kamera så det vart inga kort knäppta idag. 

Nej nu blir det snart sängen för mig.

Puss <3 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Tusen tack för maten gumman!! utan dig vore jag inget <3

2010-10-11 @ 20:13:02
URL: http://madeleinesaraandersson.blogg.se/
Postat av: anna

varför va inte johan med?? va söta barn du har. ses i tierp

2010-10-12 @ 11:42:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0